ARHIVA B365

Carmen Harra a suferit un infarct în avion şi a ajuns la terapie intensivă

Harra a fost resuscitată şi internată la terapie intensivă după ce a ajuns pe aeroportul din California. Medicii i-au spus că a suferit un infarct, dar n-au putut stabili cauza. Cert e că prezicătoarea s-a simţit rău în continuare şi s-a întors la spital cu dureri de cap şi ameţeli.

„Totul a început din senin… Ameţeam, îmi amorţeau mâinile şi picioarele, inima parcă stătea să-mi sară din piept, nu mai vedeam… Aveam când tensiune foarte mare, când una foarte mică, extreme care pot duce la accidente vasculare mortale. Mă durea tot corpul şi simţeam că totul se sfârşeşte. Ştiam că am o problemă de sănătate, dar medicii îmi repetau că n-am nimic. După zeci de teste, au descoperit că totul era din cauza unei artere de la rinichiul stâng. Aceasta se strangulase şi nu mai iriga organul cu sânge. Am luat pastile, însă degeaba. Medicii mi-au spus că singura mea şansă rămâne operaţia”, a declarat Carmen Harra pentru ziarul Ring.

Ca prin minune, problema s-a rezolvat după o lună, astfel încât nu a mai fost nevoie de operaţie. Totuşi, ea nu poate veni în România prea curând, aşa cum îşi dorea; medicii i-au spus că e prea periculos pentru sănătatea ei. „Voi ajunge în Bucureşti de-abia prin iunie”, a mai spus Harra.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button