Carmen Brumă, travaliu de 10 ore. Ce spune Mircea Badea despre naștere

de:
15 mai 2014
2 Afișari
Carmen Brumă, travaliu de 10 ore. Ce spune Mircea Badea despre naștere

„Sunt detensionat nervos pentru că a durat mult şi nu am avut informaţii o lungă perioadă de timp. Ultimele date erau legate de o durere intensă. Am fost foarte încordat şi este epuizantă senzaţia asta de încordare şi pe fond de oboseală. Mama copilului nu a dormit, exact ca mine, adică vreo 2 ore în 36 de ore, şi a mai suportat un travaliu la care nici nu vreau să mă gândesc.

Este o uşurare pentru că ambii sunt ok, din toate punctele de vedere. La mine detensionarea e o formă de fericire. Nu ştiu de ce a durat atât, a fost naştere naturală care nici nu ştii când începe, dar când se termină! A durat vreo 10 ore.

Am fost de la 5 dimineaţa la spital, dar nu asta e problema. Pot să mai stau încă o săptămână nedormit dacă e nevoie. Am scăpat de o încărcătură nervoasă, deci o traducem în termeni de fericire.

Numele va fi ales de mama lui care are mai multe opţiuni. Eu nu am nicio idee productivă. Mie Taz mi se pare o variantă. Este scurt şi viril”, a spus Mircea Badea la Antena Stars după ce a menţionat că a epuizat o listă întreagă cu numele personajelor din desene animate.

Carmen Brumă a născut, miercuri seară, un băieţel perfect sănătos. „3,430 kg, 51 cm, a luat nota zece. Se va prinde mai tarziu ca notele de zece nu-i folosesc la nimic”, a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook. 

Cookies