Care sunt și unde găsim cele mai bune sisteme de securitate auto?

de:
28 iun. 2018
8 Afișari
Care sunt și unde găsim cele mai bune sisteme de securitate auto?

Alarmele auto Viper ofera protectie la efractie si impotriva loviturilor cu ajutorul senzorului de soc incorporat. Mai mult, cu sistemele de securitate Viper esti permanent in control, pentru ca stii mereu ce se intampla cu masina ta. Esti instiintat instantaneu, direct pe telecomanda, in cazul declansarii sistemului de securitate. Poti afla imediat si cauza actionarii acestuia, fie ca este vorba de un geam spart, de patrunderea neautorizata in masina, de miscarea rotilor sau de ridicarea si tractarea masinii (pot fi necesare module optionale, in functie de tipul de masina).

Exista doua tipuri de alarme auto:

Alarmele auto de fabrica

Acestea sunt cunoscute ca sisteme de securitate basic si sunt oferite de producatorii auto, deja instalate pe autovehicul. Alarmele auto de fabrica in cea mai mare parte se bazeaza pe un imobilizator, dar sunt si modele care au elemente suplimentare de securitate. Motorul nu poate porni pana cand imobilizatorul nu primeste aprobarea electronica de la un cip care se afla in cheia masinii. In cazul acestor sisteme se pot face upgrade-uri pentru protectie suplimentara la efractie si impotriva loviturilor cu ajutorul sistemelor de securitate (alarmelor) VIPER, actionate directe de cheia masinii si cunoscute sub numele de VIPER CAN OEM.

Alarmele auto aftermarket

Sistemele de securitate auto aftermarket sau alarmele auto, cum sunt cunoscute de publicul larg, precum sistemele Viper sunt fie sisteme ce pot folosi telecomanda originala a autovehiculului, fie sisteme cu telecomenzi separate. Telecomenzile pot fi cu dubla comunicare sau cu comunicare unidirectionala, pot avea ecran OLED color sau LCD sau pot fi telecomenzi simple cu butoane. Raza de actiune a acestora poate ajunge pana la 1,6 km fata de locul unde este parcat autovehiculul, cum este cazul sistemelor Viper 5906V, Viper 5806V sau Viper 5706V.

Pentru o protectie si securitate sporita se pot adauga si senzori suplimentari, care declanseza sistemul de securitate la detectarea unor evenimente, cum ar fi: zgomotul produs de un geam spart (modulul senzor de geam spart Directed 506T); tractarea sau inclinarea masinii (modulul senzor antitractare – inclinare Directed 507M ); miscarea in interiorul masinii (modulul senzor ultrasonic Directed 509U); miscarea si in interiorul si la exteriorul masinii (modulul senzor proximitate perimetru Directed 508D).

Pentru a mentine sistemul de securitate conectat in permanenta se pot adauga module suplimentare, cum ar fi: Modulul backup baterie Directed 520T, care iti pune la dispozitie o baterie de rezerva, ce furnizeaza tot timpul alimentare sistemului de securitate. Mai mult iti poti inregistra chiar si propriile mesaje de securitate, ca un plus la sirena, prin modulul sinteza vocala programabila, Directed 516L.

Poti spune chiar ca ai la indemana propriul asistent pentru confort personal. Poti porni masina de la distanta, din confortul casei tale, doar printr-o simpla apasare de buton a telecomenzii sau chiar direct din smartphone (daca ai instalat modulul Viper SmartStart). Mai mult, direct din telecomanda Viper, de la o distanta de pana la 1,6 km, poti sa pornesti motorul si climatizarea, sa dezgheti geamurile si oglinzile, sa incui si sa descui masina, sa descui cu prioritate usa soferului sau sa descui doar portbagajul, sa ridici si sa cobori geamurile sau sa aprinzi farurile pentru luminarea drumului pana la masina (sunt necesare module optionale, in functie de tipul de masina, cum ar fi: modulul pentru aprinderea automata a farurilor, Directed 545T, modulul pentru ridicarea geamurilor electrice, Directed 529T, dar si modulul indicator electroluminiscent, Directed 620V- care semnalizeaza prezenta sistemului de securitate pe autovehiculul respectiv).

Toate sistemele de securitate Viper au garantie pe viata, ceea ce presupune ca problemele de natura tehnica vor fi aproape inexistente si nici nu vor exista costuri suplimentare.

Viper, un brand Directed Electronics, cu peste 35 de ani de experienta a construit industria de securitate auto, fiind cel mai bine vandut brand pentru sisteme de securitate auto si pornirea motorului de la distanta, la nivel mondial, dar si in Romania. Viper a creat categoria “Connected Cars” inca din 2009, odata cu lansarea Viper SmartStart: aplicatia care permite pornirea, localizarea si controlul masinii direct din smartphone. Viper este in prezent sinonim cu siguranta si confortul in autovehicul.

Poti comanda alarme auto online pe site-ul store.falcon.ro sau poti face o vizita in showroom-urile Falcon Electronics din Bucuresti, Brasov, Timisoara, Iasi sau Cluj.

 

 

Cookies