Care sunt cele mai profitabile competitii din fotbal pentru pariuri

de:
20 feb. 2019
2 Afișari
Care sunt cele mai profitabile competitii din fotbal pentru pariuri

Fireste, cel mai indicat este sa pariezi pe competitiile pe care le urmaresti si despre care aduni informatii utile in alegerea pronosticului. De aceea consideram ca fotbalul de top european ar trebui sa fie prioritar, mai ales ca la acel nivel sunt sanse foarte mici sa apara meciuri dubioase. Cu siguranta orice echipa sau jucator de top o sa prinda o zi mai slaba, insa nici nu putem compara cu ceea ce se intampla in competitiile din Asia sau Africa.

Premier League ramane in topul preferintelor microbistilor, iar in campionatul Angliei cele mai indicate sunt pariurile pe goluri sau pe cornere, tinand cont de intensitatea cu care se joaca si de faptul ca avem parte de un fotbal ofensiv. De asemenea, fair play-ul este de cele mai multe ori la el acasa, asa ca liniile de Sub 4,5 sau Sub 5,5 cartonase ar trebui urmarite pe cat posibil.

La Liga este considerata a doua competitie interna din Europa, iar aici avem doua echipe „mari si late” de incredere. Real Madrid si Barcelona dezamagesc destul de rar in general si pot fi echipe pe care sa ne bazam la pariuri. Atletico Madrid merita, de asemenea, o atentie speciala, iar in cazul ei putem combina pariul pe victorie cu numar de goluri in meci (sub 4,5 ar fi indicat).

Bundesliga pare sa creasca de la an la an si isi merita locul pe podium in topul campionatelor din Europa. Putem vorbi de cel putin patru echipe care merita atentie aici. Golurile nu lipsesc, iar parerea specialistilor este ca putem combina fara emotii prea mari pariurile pe sansa dubla cu pariurile „peste 1,5 goluri”.

Serie A a fost dominata in ultimii ani in mod categoric de Juventus, echipa din Torino fiind totodata si una dintre cele mai de incredere pe biletele pariorilor. Pe langa Juve, putem enumera si echipe ca Napoli sau AS Roma care merita atentie, in special cand vine vorba de pariurile pe goluri.

Champions League ramane atractia principala pentru pariori, in special in perioada de toamna cand se desfasoara faza grupelor. Tot in aceasta faza se pot obtine castiguri interesante, tinand cont ca exista o diferenta de valoare considerabila intre echipe. Situatia se complica ceva mai departe in rundele eliminatorii, cand si confruntarile sunt mai echilibrate si imprevizibile.

Europa League ramane o competitie de top in fotbalul european, despre care putem spune ca este in crestere de la an la an. Desi poate fi considerata o competitie cu mai multe surprize decat Champions League, nu o putem trece cu vederea, tinand cont ca de multe ori avem meciuri pe seama carora putem profita, intre echipe de top ale fotbalului si echipe ceva mai slab cotate.