Care sunt cele mai ciudate obiceiuri ale pasagerilor atunci când călătoresc cu avionul

de:
01 nov. 2016
0 Afișari
Care sunt cele mai ciudate obiceiuri ale pasagerilor atunci când călătoresc cu avionul

Când eşti pasager nu observi ce se întâmplă în jurul tău, mănânci, bei, te uiţi la filme… ce invidioasă sunt câteodată. Când eşti acolo şi munceşti lucrurile stau altfel„, mărturiseşte Raluca Andrei, adăugând că uneori la clasa economic este o „junglă”, unii pasageri fiind dezordonaţi şi pretenţioşi.

În cadrul zborurilor pe distanţe mai lungi, stewardesa spune că trebuie să se înarmeze cu răbdare şi să se aştepte la lucruri cât mai ieşite din comun, potrivit zf.ro: „E bine să-ţi faci şi o rugăciune cât eşti încă acasă, s-ar putea să ajute să fii mai zen. Oamenii sunt diferiţi, rămâi surprins pe fiecare zbor de câte ceva. Noi cântărim dificultatea zborului în funcţie de naţionalităţi. Cam ştim la ce să ne aşteptăm de fiecare data„.

Ea spune că în cazul unui zbor spre Japonia, de exemplu, pasagerii sunt extrem de ordonaţi şi nu le fac probleme însoţitorilor de zbor. „Dacă faci un zbor de India ştii că trebuie să te înarmezi cu răbdare, altfel nu vei face faţă. Şi am multe alte exemple, dar le las pe viitoarele aspirante să le descopere„.

În ceea ce priveşte cele mai dificile momente prin care a trecut de când are acest job, ea spune că în primele două luni a avut probleme de sănătate din cauza alimentaţiei, dar şi a climei şi a trebuit să urmeze tratamente pentru a-şi putea reveni.

„Cu alimentaţia încă nu mi-am revenit, însă cu clima n-ai încotro şi trebuie să te obişnuieşti. Nu poţi să mai ai grijă la ce ore mănânci şi din obişnuinţă începi să mănânci non-stop pe avion, ceea ce este incredibil de nesănătos. Poţi lua rapid în greutate şi să nu te mai recunoşti, iar lipsa de somn care afectează enorm”.

Cookies