Care sunt cele mai bune seriale din 2013

de:
05 aug. 2013
0 Afișari
Care sunt cele mai bune seriale din 2013

Premiul pentru cel mai bun program al anului a fost câştigat de Breaking Bad, serialul celor de la AMC ajungând la al 5-lea sezon, informează Economica.net. Serialul prezintă povestea unui profesor de chimie – Walter White (jucat de Bryan Cranston) -, diagnosticat cu cancer la plămâni, care decide să facă rost de bani pentru ca familia sa să se descurce după moartea sa iminentă. Cum? Producând cea mai pură metanfetamină din Albuquerque, New Mexico.

La această categorie au mai fost nominalizate şi The Americans (FX), Game of Thrones (HBO), House of Cards (Netflix) şi The Walking Dead (AMC).

Premiul pentru cel mai bun serial de comedie este împărţit de The Big Bang Theory (CBS), sitcom care a ajuns deja la cel de-al 6-lea sezon, şi Parks and Recreation (NBC), aflat la cel de-al 5-lea sezon. La această categorie au mai fost nominalizate şi serialele Louie (FX), New Girl (Fox) şi Veep (HBO).

Premiul pentru cea mai bună dramă a fost luat de Game of Thrones, serialul celor de la HBO, aflat la al 3-lea sezon. Seria este o adaptare a cărţilor lui George R. R. Martin din ciclul A Song of Ice and Fire, şi se învârte în jurul Tronului de Fier și al celor șapte familii din ţinutul Westeros, printre care proeminente, sunt Stark, Lannister și Baratheon.

Lista celorlalţi câştigători şi informaţii suplimentare despre premiile oferite de Asociaţia Criticilor de Televiziune găsiţi pe Economica.net.

Cookies