Care sunt avantajele unui apartament de 4 camere în blocurile noi din București (P)

14 feb. 2022
105 Afișari
Care sunt avantajele unui apartament de 4 camere în blocurile noi din București (P)
Care sunt avantajele unui apartament de 4 camere în blocurile noi din București

Te gândești să cumperi o locuință în capitală, dar nu știi care ar fi varianta potrivită pentru tine? Apartamentele situate în blocurile noi din București oferă o serie de avantaje de care merită să te bucuri, iar cele cu 4 camere pot fi cea mai bună soluție, în special dacă ai familia ta sau îți dorești una în viitorul apropiat. Descoperă de ce merită să investești în 2022 într-un apartament cu 4 camere.

Spațiu suficient pentru toate planurile tale

Locuința pe care o numești acasă trebuie să îți ofere confortul și spațiul necesar pentru a-ți trăi viața la care visezi. De exemplu, în cazul în care lucrezi remote sau ai un hobby pe care vrei să îl transformi în afacere, cum ar fi pictura sau scrisul, ai nevoie de o cameră pe care să o transformi în birou. Aici poți avea parte de suficientă liniște și intimitate, delimitând totodată viața profesională de cea personală. În zilele noastre, când tot mai multe persoane au început să prefere munca de acasă, apartamentele noi cu 4 camere din București pot fi cea mai bună variantă.

Intimitate și confort pentru întreaga familie

Atunci când cauți o locuință doar pentru tine, evident că te îndrepți mai degrabă către garsoniere sau apartamente cu două camere. Totuși, în momentul în care în ecuație apare și familia ta, lucrurile se schimbă. Dacă ai copii, o a patra cameră înseamnă libertatea de a amenaja casa astfel încât fiecare membru al familiei să se bucure de un loc al său. În cazul în care provii din alt oraș, iar rudele și prietenii au rămas în afara Bucureștiului, a patra cameră poate deveni un spațiu comod, perfect pentru a-ți găzdui musafirii.

Accesibilitate crescută în funcție de zona aleasă

Stai în dubii dacă să achiziționezi un apartament de 4 camere sau o casă? Ambele îți oferă spațiul dorit, însă o casă confortabilă aflată în București, la mică distanță de magazine, școli și stații de transport în comun, poate veni cu un preț pe măsură. Poți opta pentru o casă la periferie, in schimb, dar imaginează-ți condițiile de trafic înspre si dinspre serviciu sau școala copiilor, mai ales la orele de vârf, și întreabă-te dacă merită să pierzi atâta timp pe drum.

Față de aceste două opțiuni, un apartament de 4 camere în blocurile noi din București îți oferă posibilitatea de a străbate ușor orașul și de a te bucura de o viață socială bogată și de toate facilitățile vieții urbane, mai ales dacă alegi un cartier rezidențial aflat în apropierea unei stații de metrou, și totul la preturi mult mai accesibile.

Ce să verifici când cumperi apartamente noi de 4 camere în București

Dacă vrei să achiziționezi un apartament de calitate, care să merite cu adevărat investiția realizata, este bine să ții cont de câteva aspecte:

● Reputația dezvoltatorului – alege un dezvoltator imobiliar de încredere, care să îți ofere garanția calității. De exemplu, Hercesa, dezvoltatorul din spatele proiectului imobiliar Vivenda Residencias, are ani mulți de experiență pe piață și peste 800 de apartamente date deja în folosință.

● Localizarea apartamentului – e bine să te îndrepți către o zonă în creștere, care să îți ofere acces la metrou, autobuz, mall-uri, supermarketuri, școli și parcuri. În ansamblul de blocuri noi Vivenda Residencias București vei fi la doar câteva minute de mers pe jos de stațiile de transport public, iar în vecinătate ai Ikea Pallady, Arena Națională, Parcul Titan, o multitudine de supermarketuri și două mall-uri, Park Lake si Mega Mall.

● Starea blocului – alege o clădire care nu prezintă defecte, un bloc solid și sigur, care să reprezinte o bună investiție pe termen lung.

● Compartimentarea apartamentului – o locuință îți oferă mai mult spațiu dacă este bine compartimentată. Apartamentele din blocurile noi Vivenda Residencias București sunt decomandate, au ferestre mari și spații bine optimizate, fără muchii și grinzi care să limiteze spațiul. În plus, dormitorul matrimonial are baie proprie.

Îți dorești să te muți cât mai curând în propriul tău apartament cu 4 camere și să te bucuri de confortul la care visezi? Ia legătura din timp cu dezvoltatorul imobiliar și rezervă-ți locuința care ți se potrivește, pentru că apartamentele de calitate din București se vând rapid.

Sursa imaginii: https://hercesa.ro/

Cookies