Care Hogwarts? Magia e la București! Se deschide Şcoala Naţională de Farmece şi Ghicit pentru cine are bani de azvârlit

24 feb. 2021
533 Afișari
Care Hogwarts? Magia e la București! Se deschide Şcoala Naţională de Farmece şi Ghicit pentru cine are bani de azvârlit

Așadar, uluitor caz de apariție în București, unde dintre cele mai cunoscute vrăjitoare din România, Ioana Sidonia, a anunţat că se va deschide „Şcoala Naţională de Farmece şi Ghicit". Programa nu e foarte, foarte clară, dar pesemne că nici nu e nepărat nevoie de așa ceva la o școală de vrăjitorii, unde orele trebuie că sunt cu suspans. Dar, chiar și așa. magia cu dispărutul banilor merită o lecție specială Iar asta oriunde, nu numai șa școala de magie. sau poate tocmai oriunde altundeva ;-P

Astfel, bucureștenii care vor să învețe să facă farmece, magie neagră sau să ghicească, se vor putea înscrie la cursuri.

Anunțul vrăjitoarei privind noua școală de vrăjitorie

„De 30 de ani, de când a căzut comunismul, mi-am putut folosi acest har, pe care l-am moștenit din familie, fără să-mi mai fie frică de autorități. Așa mi-am îmbunătățit tehnicile. Am învățat descântece noi și chiar am dobândit, printr-un ritual special, ceea ce noi numim puterea a doua.

Este vorba despre puterea oferită de magia neagră, venită din întunecimea iadului, dar care poate fi folosită în beneficiul oamenilor, la înlăturarea unor farmece pe care magia albă nu le poate doborî”, a declarant Ioana Sidonia, potrivit alephnews.ro.

 

 

 

Cookies