BAZAR

Care este cel mai ușor sport de prezis la pariuri sportive?

Cum aproape fiecare parior își propune la un moment dat să să-și mărească șansele de câștig, această întrebare este una foarte naturală pentru pasionații de adrenalină. În zilele noastre, avem ocazia de urmări numeroși tipsteri de calibru, iar dacă urmărim performanțele acestora și stilul lor de joc vom observa că există destule diferențe între abordările fiecăruia.

Spre exemplu, pe cel mai cunoscut site de pariuri sportive online de la noi din țară găsim tipsteri specializați pe fotbal, tenis, handbal, baschet, dar și pe alte sporturi. Interesant este că în ceea ce privește profitabilitatea pe termen lung, sportul nu pare să fie un factor determinant. Există pariori de succes atât pe clasicele curse de cai, cât și pe modernele sporturi electronice: Dota 2, Counter-Strike Global Offensive, League of Legends, Starcraft 2 și așa mai departe.

Sporturi de echipă vs sporturi individuale – Care sunt cele mai ușor de prezis?

 

Este mai ușor de prezis rezultatul unui sport individual, cum ar fi tenisul, decât fotbalul? La prima vedere, poate părea că da, în sensul că nu trebuie să analizezi starea de spirit a celor 22 fotbaliști și felul în care vor conlucra componenții fiecărei echipe, ci doar a celor doi tenismeni care urmează să se dueleze. Totuși, dacă ne uităm la rezultatele tipsterilor de top din tenis nu vom vedea rezultate mai bune decât în cazul omologilor lor din fotbal.

Asta se întâmplă pentru că însăși comparația în sine este delicată. Să încercăm să privim lucrurile și altfel: Atunci când analizezi un meci de fotbal și-ți scapă faptul că un jucător are o problemă emoțională sau de altă natură, care-l face să joace slab în acea zi. Într-o astfel de situație există mai multe variante: fie restul echipei poate să compenseze, fie antrenorul poate să-l înlocuiască pe fotbalist pe parcursul jocului. În cazul tenisului însă, nu există nici un coleg care să suplinească lipsa de formă a unui sportiv și nici jucători de rezervă pe bancă, care să-l poată înlocui.

Fiecare tipster își va apăra sportul și va spune că acela este cel mai profitabil sport la pariuri sportive online, însă de fapt, rezultatele țin mai mult de specializarea pariorului și de disciplina pe care o are și nu de sportul ales.

Sporturi și competiții de nișă – Asta aleg profesioniștii

 

Casele de pariuri sportive online investesc masiv în dezvoltarea celor mai bune sistem de predicții, precum și în personal specializat pe diverse competiții și sporturi. Din această cauză, pariorii nu ar trebui să fie bucuroși pentru că mass-media urmărește îndeaproape orice mișcă, spre exemplu, în Premier League: Dacă Romelu Lukaku se zgârie la un deget de la mână, în câteva zeci de minute va apărea o știre pe acest subiect sau cel puțin un zvon pe Twitter.

Problema este că, agenția de pariuri află toate aceste lucruri înainte de pariori sau cel târziu în același timp cu aceștia; Nu degeaba au operatorii în spate o armată de traderi care monitorizează sporturile și competițiile de top, dar și numeroși programatori care îmbunătățesc algoritmii zi de zi.

Bun, dar totuși care este cel mai ușor sport de prezis la pariuri sportive? Cu siguranță sporturile care se bucură de cea mai puțină popularitate; Eventual, chiar sporturile ale căror partide nu sunt televizate foarte des. Însă în aceeași categorie pot fi incluse, spre exemplu, și ligile inferioare din fotbal, cum ar fi Liga a 3-a din Rusia, Turcia sau România.

Ideea este că pariorii trebuie să se specializeze pe anumite competiții obscure și să obțină informații relevante înaintea operatorilor dacă vor să aibă șanse foarte mari de a profita pe termen lung de pe urma pariurilor sportive online.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button