ÎN BUCUREȘTIȘTIRI

Care este cea mai scumpă zonă din București. Prețurile, în creștere în pandemie

Prețurile terenurilor din Capitală sunt în creștere în pandemie, cea mai scumpă zonă din București fiind cea de nord.

Cea mai scumpă zonă din București. Potrivit Investpoint, o casă în zona de Nord a Bucureștiului are un preț mediu de 150.000 de euro, costul terenurilor în Otopeni, de exemplu, dublându-se în ultimii 4 ani. Astfel, doar achiziția terenului ajunge la 40.000 de euro.

Prețul mediu pe care îl plătești pentru o casă în zone ca Tunari, Otopeni, Corbeanca este de 150.000 de euro pe un teren de maximum 600 de metri pătrați și o suprafață construită de 140 de mp, potrivit sursei citate.

Zona de Nord a Capitalei e prima în topul căutărilor celor care vor să își construiască o locuință, scrie alephnews.ro.

Cea mai scumpă zonă din București. Metroul dublează prețul terenurilor în Otopeni

Infrastructura de acces către oraș contează mult atunci când alegi să îți cumperi o casă în zonele din jurul Capitalei. Doar zvonurile că va exista linie de metrou în Otopeni a dublat prețul terenurilor.

„Deja și partea asta că se aude că vine metroul în Otopeni a crescut prețurile atât de mult încât și Otopeni și zona 23 August și Tunari, au crescut prețurile în ultimii 4 ani în special la terenuri, foarte mult. Dacă înainte era 100 de euro, acum fără 200 de euro pe metru pătrat nu te mai poți apropia”, a declarat Cristian Nicola, expert Investpoint.

Conform unui studiu britanic, Bucureștiul este al treilea cel mai bun oraș din lume pentru gameri, fiind devansat doar de Austin și Seul. Capitala României a depășit în top orașe precum Paris, Los Angeles, Hong Kong sau Montreal.

Conform datelor prezentate de senzorii Airly, bulevardul Barbu Văcărescu, Calea Moșilor, Șoseaua Viilor, sudul Bucureștiului, strada Sfântul Elefterie, sau Bulevardul 1 Decembrie sunt unele dintre zonele în care se înregistrează acumulări importante de poluanți.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button