ARHIVA B365

Care este cea mai scumpă benzinărie Lukoil din România

Astfel, cea mai ieftină bezinărie Lukoil este cea de la Târgu Neamţ, unde un litru de motorină standard costă 5,66 lei, iar un litru de benzină standar 5,61 lei. Cea mai scumpă staţie Lukoil este situată în Bucureşti în zona Lujerului, la intersecţia dintre bulevardul Iuliu Maniu şi şoseaua Virtuţii: un litru de motorină costă 6,01 lei, iar benzina costă 5,88 lei.

Preţurile sunt valabile în data de 10 iulie 2013 şi sunt preluate de pe siteul Lukoil. Celelalte companii nu oferă date actualizate legate de preţurile pe care le practică.

Înfiinţată în anul 1998, compania Lukoil România este unul dintre liderii pieţei petroliere româneşti, având o cotă de aproximativ 20% din piaţa totală de produse petroliere din România. În prezent, compania Lukoil România comercializează carburanţi printr-o reţea de 300 de staţii de distribuţie şi 9 depozite de produse petroliere. Cifra de afaceri netă a companiei Lukoil România în anul 2010 a depăsit valoarea de 4.500 mil. lei, în creştere cu 40% faţă de anul 2009.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button