ARHIVA B365

Care este cea mai ieftină variantă pentru drumul spre mare

Trandus în costul benzinei, drumul de 225 km de la Bucureşti până la Constanţa înseamnă, în medie, 103 lei, potrivit Digi24. Dacă pe lângă şofer mai sunt încă patru pasageri, drumul spre mare devine chiar ieftin. Dacă nu aveţi maşină şi nu aţi reuşit să vă convingeţi un prieten să meagă până la mare există aplicaţii pe telefonul mobil care vă ajută să vă găsiţi parteneri de călătorie până pe litoral. Un drum până la Constanţa vă costă în medie 30 de lei, în funcţie de cum vă înţelegeţi cu şoferul.

Dacă optaţi să mergeţi la mare cu maşina mai aveti de plătit 13 lei, taxa de pod la Feteşti. Aceasta poate fi achitată şi prin SMS, pentru a nu mai pierde timp la coadă.

Cu autocarul faceţi mai bine de 3 ore până la Constanţa, iar preţul unui bilet variază între 40 şi 50 de lei, în funcţie de confort.

Confort promite şi CFR Călători. „Tarifele sunt la Bucureşti-Constanţa de 30,5 lei la tren Regio, 62 de lei la tren InterRegio. Biletele dus-întors au 10% reducere, anticipaţia poate permite o reducere de 25%”, a declarat Adrian Vlaicu, director de comunicare CFR Călători.

În staţiuni puteţi ajunge doar cu microbuzul. Cea mai ieftină călătorie, 5,5 lei, este până în Eforie Nord, iar cea mai scumpă, 9,5 lei, până în Mangalia, la 30 de km depărtare.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button