ARHIVA B365

Care e povestea omului de afaceri din spatele imperiului Fratelli

Dani Caramihai a intrat în industrie pe urmele tatălui său, care a cumpărat la începutul anilor ’90 restaurantul Casa Albă, pe care îl deţine şi astăzi. Pentru a prelua afacerea familiei a studiat la Facultatea de Economie a Comerţului şi Turismului, cea mai apropiată ca profil de industria HoReCa, studii care l-au ajutat ulterior în business, recunoaşte el, citat de BusinessMagazin.

A lucrat alături de tatăl său până la 28 de ani, în 2004, an în care începe să se scrie istoria grupului Fratelli. Numele dă singur de gol povestea businessului: doi fraţi şi doi veri, foşti colegi de liceu şi prieteni vechi „ca fraţii„.

Astăzi el se ocupă de managementul afacerii, în timp ce fiecare dintre ceilalţi îşi împart atribuţiile de comunicare, design şi zona juridică. Deciziile majore nu se iau însă decât la comun. Pe lista planurilor de viitor ale lui Dani Caramihai se numără extinderea, iar în 2013 antreprenorul are în plan completarea portofoliului cu un alt local de zi de tipul „dine all day„ (unde se poate mânca la orice oră) în Bucureşti. Pentru localurile de seară, se uită la oraşe mari precum Iaşi sau Cluj, pe care încă nu le-a aşezat pe harta Fratelli.

FUNCŢIE acţionar al Fratelli, Biutiful, Le Club, Flavours
VÂRSTĂ 38 de ani
ACŢIONARIAT Dani Caramihai, Liviu Popescu, Mihai Popescu, Nicu Mergeani
CIFRĂ DE AFACERI 2012 6 mil. euro
CIFRĂ DE AFACERI 2011 5,6 mil. euro
ANGAJAŢI 270


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button