Cardurile integrate Metrorex-STB-CFR-TFC au un nou design. Imagini cu Lupoaica, Arcul de Triumf, Mausoleul și alte simboluri ale Bucureștiului

06 dec. 2022
10704 Afișari
Cardurile integrate Metrorex-STB-CFR-TFC au un nou design. Imagini cu Lupoaica, Arcul de Triumf, Mausoleul și alte simboluri ale Bucureștiului

Cardurile integrate de transport Metrorex-STB-CFR-TFC, pe care le utilizează în special turiștii care vin în București pentru a avea acces complet la transportul de suprafață, subteran și feroviar (parțial) în regiunea București-Ilfov, au acum o nouă grafică care prezintă principalele monumente turistice din Capitală.

Ce puțin 20 de monumente istorice ale Bucureștiului sunt promovate pe cardurile integrate, printre acestea fiind ilustrații cu Arcul de Triumf, Statuia Aviatorilor, monumentul Eroilor Patriei de la Academia Militară, Mausoleul din Parcul Carol, Bustul lui Dimitrie Cantemir sau Statuia Lupoaicei.

Aceste carduri pot fi achiziționate de la orice casierie din rețeaua de metrou și facilitează transportul în comun atât cu metroul, cu transportul public de suprafață, cât și cu trenul (ruta Gara de Nord – Aeroport Otopeni).

La ce folosesc cardurile metropolitane integrate Metrorex-STB-CFR-TFC

În august 2021 în București s-a introdus conceputul de linii metropolitane care presupune aplicarea tarifului temporal ce permite călătorilor să utilizeze mai multe mijloace de transport public în același interval de timp, prin validarea unei singure călătorii, fără costuri suplimentare, așa cum se întâmpla în trecut, când plata era încasată pentru fiecare călătorie efectuată cu un vehicul.

În plus, integrarea cu metroul permite călătorilor să schimbe modul de transport de suprafață cu cel subteran, fără a plăti în plus pentru această facilitate.

Cardurile metropolitane integrate au o valabilitate de 24 ore, 72 ore, 7 zile, 1 lună, 6 luni și 12 luni.

Cum arată noile carduri metropolitane integrate care au design dedicat simbolurilor Bucureștiului:

Îți recomandăm și:

Cookies