Card special pentru bicicliști, lansat marți, în Capitală. CE BENEFICII OFERĂ

de:
16 sept. 2014
0 Afișari
Card special pentru bicicliști, lansat marți, în Capitală. CE BENEFICII OFERĂ

Clubul Turul Bucureştiului cu Bicicleta (TBB), dar și cardul cu același nume au fost lansate, marți, în cadrul unui eveniment dedicat celor pasionați de mersul cu bicicleta. Posesorii cardului TBB vor beneficia de reduceri în trei magazine de specialitate (Veloteca, Moș Ion Roată și Biciclop), dar și în 22 de baruri și restaurante printre care Fittocafe, ceainăriile Rendez-Vous, Lente, Club Maxx, Fabrica sau Clubul Țăranului Român. De asemenea, cei care dețin card TBB vor avea reducere și la aerodromul Sirna sau la Jungle Laser Mania. (Lista completă și cuantumul reducerilor AICI).

„Prin programul Cardul TBB vrem sa ajutam comunitatea de simpatizanţi ai mersului pe două roţi, sa oferim beneficii biciclistilor din Capitală. Începem prin a oferi reduceri la magazinele de biciclete si la 22 de restaurante și baruri din Bucuresti. Cardul TBB va fi doar în primul an gratuit”, a precizat Mircea Rugină, project manager Turul Bucureștiului pe Bicicletă. 

Cardul poate fi achiziționat de pe site-ul tbb.ro sau din magazinele de biciclete partenere.

„Membrii Clubului TBB vor avea și ei mai multe beneficii. Mai exact, vor avea acces la content special și vor putea participa activ pe portalul TBB, vor beneficia de reduceri în magazinele partenere, de reducere la taxa de participare în cadrul evenimentelor TBB și, de asemenea, de reduceri în locațiile partenere care au sigla clubului afișată la intrare”, a mai spus Mircea Rugină. 

Proiectul Turul Bucureștiului pe Bicicletă a fost demarat în 2011 și are ca obiectiv promovarea mersului cu bicicleta în București prin diverse evenimente urbane. Inaintea înființării Clubului și cardului TBB, proiectul adunase deja în mediul online o comunitate de 6.000 de simpatizanți. 

Cookies