LA MINE-N CARTIER

Caravana mobilă de vaccinare poposește weekendul acesta în Sectorul 6. Ce ser este folosit

Autobuzul STB special amenajat ajunge, în acest sfârșit de săptămână, în cartierul tău. Caravana mobilă de vaccinare se oprește două zile în Sectorul 6 al Capitalei.

Caravana mobilă de vaccinare poposește weekendul acesta în Sectorul 6. Ce ser este folosit și care este procedura pentru toți cei interesați.

Caravana mobilă de vaccinare poposește weekendul acesta în Sectorul 6

Centrul mobil de vaccinare ajunge în Sectorul 6
Centrul mobil de vaccinare ajunge în Sectorul 6. Sursă foto: PMB

Campania „Caravana mobilă de vaccinare” continuă, iar weekendul acesta ajunge în Sectorul 6 al Capitalei. Este inițiată de Primăria Municipiului București, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București – ASSMB, alături de Kaufland România.

Această campanie își propune să promoveze vaccinarea împotriva coronavirusului în comunitate. De asemenea, facilitează cât mai mult accesul persoanelor din București la vaccin.

Astfel, sâmbătă și duminică (20 și 21 noiembrie 2021), în intervalul orar 10:00 – 17:00, caravana mobilă de vaccinare poposește în Sectorul 6, în parcarea centrului comercial Kaufland aflat pe Strada Valea Cascadelor, numărul 3.

Vaccinarea este gratuită și nu este necesară o programare prealabilă în platforma online. Pentru vaccinare trebuie doar să aveți un act de identitate valabil.

Ce ser este folosit la vaccinare

Pentru vaccinarea împotriva coronavirusului se folosește serul produs de compania farmaceutică Johnson&Johnson (administrat într-o doză unică).

Persoanele interesate de vaccinare o pot face în autobuzul STB special amenajat și echipat cu tot ce este necesar pentru vaccinare în siguranță. O echipă formată din doi medici, doi asistenți medicali și doi registratori, alături de personalul cu atribuții logistice, vor asigura activitatea din cadrul centrului mobil de vaccinare.

Primăria Capitalei își propune să ajute persoanele vârstnice, care nu se pot deplasa pe distanțe lungi pentru vaccinare, dar și persoanele care, din motive diferite, nu se pot deplasa la centrele de vaccinare.

Campania „Caravana mobilă de vaccinare” se desfășoară până la sfârșitul acestui an. Astfel, autobuzul STB special amenajat urmează să parcheze în fiecare sfârșit de săptămână în alt loc din Capitală, în parcări ale unor centre comerciale Kaufland.

Calendarul centrului mobil de vaccinare:

  • în perioada 20 – 21 noiembrie 2021: Strada Valea Cascadelor, numărul 3, Sectorul 6;
  • în perioada 27 – 28 noiembrie 2021: Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, numărul 6, Sectorul 1;
  • în perioada 4 – 5 decembrie 2021: Strada Barbu Văcărescu, numărul 120-144, Sectorul 2;
  • în perioada 11 – 12 decembrie 2021: Bulevardul Theodor Pallady, numărul 51, Sectorul 3;
  • în perioada 18 – 19 decembrie 2021: Șoseaua Olteniței, numărul 388, Sectorul 4;
  • în perioada 25 – 26 decembrie 2021: Strada Mihail Sebastian, numărul 88 C, Sectorul 5.

Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button