Știri București

Caravana mobilă de vaccinare parchează în Sectorul 2. Campania se desfășoară până la sfârșitul anului

Bucureștenii care doresc să se vaccineze o pot face și weekendul acesta. Caravana mobilă de vaccinare ajunge în Sectorul 2, anunță Primăria Municipiului București.

Caravana mobilă de vaccinare parchează în Sectorul 2. Campania se desfășoară până la sfârșitul anului. Ce ser este folosit pentru vaccinarea care are loc într-un autobuz STB special amenajat.

Caravana mobilă de vaccinare parchează în Sectorul 2

Caravana mobilă de vaccinare continuă și în acest weekend – 4 și 5 decembrie 2021 și este organizată de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), alături de Kaufland România. Această inițiativă își propune să promoveze vaccinarea împotriva coronavirusului în comunitate, facilitând cât mai mult accesul oamenilor care locuiesc în București la vaccin.

Te-ar mai putea interesa și:

Astfel, în acest sfârșit de săptămână, sâmbătă, 4 decembrie 2021 și duminică, 5 decembrie 2021, între orele 10:00 – 17:00, Caravana mobilă de vaccinare ajunge în parcarea centrului comercial Kaufland, aflat pe Strada Barbu Văcărescu, nr. 120-144 din Sectorul 2.

Serul folosit pentru imunizarea împotriva virusului SARS-COV-2 (covid-19) este cel produs de compania farmaceutică Johnson&Johnson, administrat în doză unică.

Campania se desfășoară până la sfârșitul anului

Trebuie să știți că vaccinarea este gratuită și nu aveți nevoie de o programare prealabilă făcută pe platforma online. Pentru vaccinare aveți nevoie doar de un act de identitate (buletin) valabil.

Persoanele care doresc să se vaccineze, o pot face în autobuzul STB special amenajat și echipat cu tot ce este necesar pentru vaccinarea în siguranță. Activitatea în cadrul centrului mobil de vaccinare este asigurată de o echipă formată din: doi medici, doi asistenți medicali și doi registratori, alături de personalul cu atribuții logistice, transmite PMB prin intermediul unui comunicat de presă.

Primăria Capitalei și ASSMB își doresc să vină în sprijinul persoanelor vârstnice, care nu se pot deplasa pe distanțe lungi pentru vaccinare, dar și în sprijinul altor categorii de persoane care, din diferite motive, nu se pot deplasa la un centru de vaccinare.

Campania se derulează până la sfârșitul anului. Autobuzul STB special amenajat urmează să parcheze în fiecare sfârșit de săptămână în altă locație din București, în parcările unor centre comerciale Kaufland.

Programul centrului mobil de vaccinare:

  • în perioada 4 – 5 decembrie 2021. Strada Barbu Văcărescu, nr. 120-144, Sectorul 2,
  • în perioada 11 – 12 decembrie 2021. Bulevardul Theodor Pallady, numărul 51, Sectorul 3,
  • în perioada 18 – 19 decembrie 2021. Șosaua Olteniței, numărul 388, Sectorul 4.

Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button