Caravana mobilă de vaccinare parchează în Sectorul 1. Bucureștenii se pot vaccina într-un autobuz STB

26 nov. 2021
124 Afișari
Caravana mobilă de vaccinare parchează în Sectorul 1. Bucureștenii se pot vaccina într-un autobuz STB
Caravana mobilă de vaccinare parchează în Sectorul 1. Bucureștenii se pot vaccina într-un autobuz STB

Weekendul acesta, caravana mobilă de vaccinare ajunge în Sectorul 1 al Capitalei. Bucureștenii care doresc să se vaccineze, o pot face în autobuzul STB special amenajat.

Caravana mobilă de vaccinare parchează în Sectorul 1. Bucureștenii se pot vaccina într-un autobuz STB. Care este programul centrului mobil de vaccinare.

Caravana mobilă de vaccinare parchează în Sectorul 1

Campania „Caravana mobilă de vaccinare” continuă și în acest sfârșit de săptămână. Această inițiativă este dezvoltată de Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), în parteneriat cu Kaufland România și își propune să promoveze vaccinarea împotriva coronavirusului în comunitate, facilitând cât mai multor persoane din București accesul la serul anti-covid.

Te-ar mai putea interesa și: ALERTĂ | Varianta super-mutantă de coronavirus. Vine din Africa de Sud, cu tot cu cel mai prost scenariu posibil: face vaccinul ineficient

Astfel, weekendul acesta, sâmbătă, 27 noiembrie 2021 și duminică, 28 noiembrie 2021, între orele 10:00 – 17:00, Caravana mobilă de vaccinare parchează în centrul comercial Kaufland aflat pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, numărul 6 din Sectorul 1 al Capitalei.

Serul folosit pentru vaccinarea împotriva coronavirusului este cel produs de compania farmaceutică Johnson&Johnson, administrat într-o singură doză.

Bine de știut: Vaccinarea este GRATUITĂ și NU aveți nevoie de o programare făcută prealabil în platforma online. Aveți nevoie doar de un buletin (act de identitate) valabil.

Caravana mobilă de vaccinare ajunge în Sectorul 1. Sursă foto: Facebook/ Primăria Municipiului Bucureşti
Caravana mobilă de vaccinare ajunge în Sectorul 1. Sursă foto: Facebook/ Primăria Municipiului Bucureşti

Bucureștenii se pot vaccina într-un autobuz STB

Persoanele care doresc să se vaccineze împotriva covid-19 o pot face în autobuzul STB care este special amenajat și dotat cu tot ceea ce este necesar pentru vaccinarea în siguranță. Echipa care desfășoară activitatea în cadrul centrului mobil de vaccinare este formată din doi medici, doi asistenți medicali și doi registratori, alături de personalul cu atribuții logistice.

Te-ar mai putea interesa și: UE a autorizat vaccinul Pfizer pentru copiii cu vârste între 5 și 11 ani. Dozele sunt mai mici față de cele pentru adulți

Prin intermediul acestei campanii, Primăria Municipiului București și ASSMB doresc să vină în sprijinul persoanelor în vârstă, care nu se pot deplasa pe distanțe lungi pentru vaccinare, cât și în sprijinul altor categorii de persoane care, din diferite motive, nu se pot deplasa la un centru de vaccinare.

Campania „Caravana mobilă de vaccinare” se derulează până la sfârșitul anului, iar autobuzul STB special amenajat urmează să parcheze în fiecare sfârșit de săptămână în altă locație din Capitală, în parcările unor centre comerciale Kaufland.

Calendarul centrului mobil de vaccinare:

  • în perioada 27 – 28 noiembrie 2021. Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, numărul 6, Sectorul 1.
  • în perioada 4 – 5 decembrie 2021. Strada Barbu Văcărescu, numărul 120-144, Sectorul 2.
  • în perioada 11-12 decembrie 2021. Bulevardul Theodor Pallady, numărul 51, Sectorul 3.
  • în perioada 18-19 decembrie 2021. Șoseaua Olteniței, numărul 388, Sectorul 4.
Cookies