Carambol strașnic în București. O bunicuță de 74 de ani a băut un pahar de vin, unul de șampanie, apoi s-a urcat la volan și s-a oprit în 5 mașini | FOTO

01 nov. 2021
605 Afișari
Carambol strașnic în București. O bunicuță de 74 de ani a băut un pahar de vin, unul de șampanie, apoi s-a urcat la volan și s-a oprit în 5 mașini | FOTO
Carambol strașnic în București. O bunicuță de 74 de ani a băut un pahar de vin, unul de șampanie, apoi s-a urcat la volan și s-a oprit în 5 mașini | FOTO. Sursă foto: Facebook

Carambol în Capitală, duminică noapte. După ce a consumat alcool, o șoferiță în vârstă de 74 de ani s-a urcat la volan și a lovit 5 mașini parcate pe stradă.

Carambol strașnic în București. O bunicuță de 74 de ani a băut un pahar de vin, unul de șampanie, apoi s-a urcat la volan și s-a oprit în 5 mașini parcate pe o stradă din Sectorul 6.

Carambol strașnic în București

Sursă foto: Facebook

Incidentul s-a petrecut duminică seară, după ora 22:00, pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei, aproape de intersecția cu Iuliu Maniu.

Se pare că șoferița care a provocat accidentul plecase de la o aniversare și consumase un pahar de vin și un pahar de șampanie.

Femeia, în vârstă de 78 de ani, a pierdut controlul mașinii și a lovit celelalte mașini care erau parcate pe marginea șoselei. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Recomandăm și: Șofer filmat în cartierul Andronache, Sectorul 2 din București, când forțează barierele coborâte înainte de trecerea trenului

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și au testat-o pe femeie cu aparatul etilotest. Șoferița avea o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O bunicuță de 74 de ani a băut un pahar de vin, unul de șampanie, apoi s-a urcat la volan și s-a oprit în 5 mașini

Sursă foto: Facebook

Bonus, după ce s-a urcat la volan după ce consumase alcool, păgubiții au aflat că femeia nu avea nici asigurare la mașină. Acum este nevoită să plătească pentru pagubele provocate. Pe numele șoferiței s-a deschis dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Recomandăm și: BREAKING | Accident în Bragadiru. 6 mașini sunt implicate, iar circulația este blocată FOTO

Un alt carambol s-a produs joia trecută, la doi pași de București. Șase mașini au fost implicate, iar circulația a fost blocată mai bine de 2 ore. Accidentul s-a produs joi seară, pe DN 6 București – Ghimpați, în localitatea Bragadiru, județul Ilfov. Polițiștii au transmis că, în urma accidentului rutier a fost rănit ușor un minor în vârstă de 3 ani. Copilul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Circulația rutieră a fost blocată, șoferii au stat mai bine de 2 ore în mașini, bară la bară, iar aglomerația se formase până aproape de piața Rahova, dar și în Ghencea.

Cookies