Carambol pe Centura Capitalei. 7 mașini sunt implicate, iar două persoane au fost rănite

21 dec. 2021
475 Afișari
Carambol pe Centura Capitalei. 7 mașini sunt implicate, iar două persoane au fost rănite
Carambol pe Centura Capitalei. 7 mașini sunt implicate, iar două persoane au fost rănite

Carambol pe Centura Bucureștiului, marți, la orele prânzului. În accident sunt implicate 7 mașini, potrivit comunicatului oficial transmis de autorități.

Carambol pe Centura Capitalei. 7 mașini sunt implicate, iar două persoane au fost rănite, au transmis reprezentanții centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Carambol pe Centura Capitalei

Accidentul s-a petrecut marți, 21 decembrie 2021, în jurul orei 12:00, pe Centura Bucureștiului. La ora 12:35, autoritățile au declarat că pe DNCB (Centura Capitalei), în zona orașului Popești-Leordeni, Ilfov, a avut loc carambolul (față-spate). În accident au fost implicate 7 mașini.

În urma incidentului au fost rănite două persoane care au solicitat îngrijiri medicale la fața locului. Traficul a fost blocat complet, deoarece carambolul s-a petrecut în apropierea unui sector de drum unde se efectuează lucrări la partea carosabilă.

7 mașini sunt implicate, iar două persoane au fost rănite

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, a transmis la ora 13:00, că traficul rutier a fost reluat pe un fir. Se circulă alternativ pe Centura Capitalei, în urma carambolului produs în județul Ilfov, în zona orașului Popești-Leordeni. Autoritățile au clarificat că o persoană a fost rănită ușor în urma evenimentului rutier în care au fost implicate 7 mașini, iar aceasta a fost transportată la spital.

Autoritățile estimează că traficul va fi reluat în condiții normale în jurul orei 14:00.

La începutul lunii decembrie, în data de 9.12.2021, aproximativ 20 de mașini au fost implicate într-un carambol, în Capitală. Accidentul în lanț s-a produs în zona pasajului Sălăjan, pe strada Iuliu Hațeganu, între Șoseaua Vitan Bârzești și Splaiul Unirii. Mașinile au derapat din cauza poleiului format pe carosabil. Martorii au declarat că drumul a fost udat de aspersoare, iar din cauza temperaturii scăzute apa a înghețat și s-a format poleiul. Din fericire, nu au existat victime.

Cookies