Carambol pe Autostrada Soarelui – A2, luni dimineață. 8 mașini au fost implicate, traficul se desfășoară normal

07 aug. 2023
278 afișări
Carambol pe Autostrada Soarelui - A2, luni dimineață. 8 mașini au fost implicate, traficul se desfășoară normal
Carambol pe Autostrada Soarelui - A2, luni dimineață. 8 mașini au fost implicate, traficul se desfășoară normal | Sursă foto: INQUAM_Photos_George_Calin

Un carambol, în care au fost implicate 8 mașini, a avut loc luni, 7 august 2023, la ieșirea de pe Autostrada Soarelui (A2). Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

Carambol pe Autostrada Soarelui – A2, luni dimineață

Luni, în jurul orei 09:35, un carambol s-a produs la ieșirea de pe Autostrada Soarelui, intrarea pe A4. Polițiștii din cadrul Brigăzii Autostrăzi – Biroul de Poliție A2 București – Constanța au fost anunțat că, între km 203 – 207, s-au produs 3 tamponări, conform informațiilor transmise de InfoTraficRomania.ro.

În total, 8 vehicule au fost implicate în acest accident. La fața locului s-au deplasat atât echipaje de poliție, cât și mai multe ambulanțe. Conform primelor informații, în mașini se aflau 20-25 de persoane.

ISU a transmis că este vorba despre:

  • 18 adulți,
  • 5 copii.

Din fericire, nu au existat persoane rănite în urma carambolului.

Traficul se desfășoară normal

Din cele trei tamponări, în două dintre ele șoferii vehiculelor implicate s-au înțeles amiabil. În cazul celui de-al treilea, polițiștii fac cercetări pentru soluționare:

Una dintre tamponări, în care au fost implicate 3 autoturisme, este soluționată de către polițiști din cadrul Brigăzii Autostrăzi – Biroul de Poliție Autostrada A2 București – Constanța, în celelalte două cazuri conducătorii auto înțelegându-se amiabil.

ISU a transmis că, la acest moment, traficul rutier se desfășoară în condiții normale. Mașinile ce fuseseră avariate au fost scoase de pe benzile de circulație. Vehiculele avariate se află acum pe banda de urgență.

Tot astăzi, un alt accident a avut loc pe Autostrada Soarelui (A2). Acesta a fost grav, un autoturist răsturnându-se în afara carosabilului, la km 40, în zona localității Sărulești (Călărași).

Patru persoane au fost grav rănite. Pentru preluarea victimelor, un elicopter SMURD a fost trimis la fața locului.

Cookies