Carambol pe Autostrada A2, pe sensul de mers spre București. 5 mașini implicate, fără victime, anunță Centrul Infotrafic

08 iul. 2024
1032 afișări
Carambol pe Autostrada A2, pe sensul de mers spre București. 5 mașini implicate, fără victime, anunță Centrul Infotrafic
Carambol pe Autostrada A2, pe sensul de mers spre București. 5 mașini implicate, fără victime, anunță Centrul Infotrafic | Sursă Foto: A2 - Autostrada Soarelui/ Facebook

5 mașini au fost implicate într-un carambol, luni, 8 iulie, pe Autostrada Soarelui A2, pe sensul de mers spre București. Centrul Infotrafic a anunțat că, din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma impactului.

UPDATE, ora 13:18: Un membru al comunității „A2 – Autostrada Soarelui” a întrebat dacă s-a eliberat drumul, iar un alt șofer i-a spus că se circulă normal acum.

Carambol pe Autostrada A2, la kilometrul 200, pe sensul spre București

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat luni, 8 iulie 2024, la ora 11:45 că traficul este restricționat pe Autostrada A2 București – Constanța, din cauza unui carambol.

5 mașini au fost implicate în accident, iar acesta a avut loc la kilometrul 200, în zona localității Murfatlar, județul Constanța.

Nu au fost persoane rănite, anunță autoritățile.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A 2 București-Constanța, la kilometrul 200, în zona localității Murfatlar, județul Constanța, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 5 autovehicule, fără victime, a anunțat sursa citată.

La ora 11:45, în zona în care a avut loc accidentul, circulația rutieră era restricționată pe prima bandă și pe banda de urgență, pe sensul de mers spre București.

Oamenii legii au anunțat că traficul ar urma să fie reluat după ora 12:30.

Hartă | Sursă foto: Google Maps
Hartă | Sursă foto: Google Maps, ora 12:50

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies