Carambol pe A1 București – Pitești. Traficul este pe blocat pe ambele sensuri, anunță Centrul Infotrafic

02 apr. 2024
757 Afișari
Carambol pe A1 București - Pitești. Traficul este pe blocat pe ambele sensuri, anunță Centrul Infotrafic
Carambol pe A1 București - Pitești. Traficul este pe blocat pe ambele sensuri, anunță Centrul Infotrafic. Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Un carambol a avut loc în această dimineață, 2 aprilie, pe Autostrada A1 București – Pitești. În accident au fost implicate un TIR și două autoturisme. Centrul Infotrafic anunță că traficul rutier este blocat pe ambele sensuri.

Carambol pe A1 București – Pitești

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române anunță marți, 2 aprilie 2024, la ora 08:10, că traficul este oprit pe Autostrada A1 București – Pitești.

Un carambol a avut loc la kilometrul 119, pe sensul de mers către București, în județul Argeș, localitatea Bascov. În accident sunt implicate un TIR și două autoturisme.

În urma impactului, o persoană a acuzat dureri și este evaluată medical la fața locului.

Traficul rutier este blocat. Autoritățile estimează reluarea normală a circulației în aproximativ 30 de minute.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 119, pe sensul de mers către București, în zona localității Bascov, județul Argeș, a avut loc o coliziune între un autotren și două autoturisme, în urma căreia o persoană acuză dureri și este evaluată medical la fața locului.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri pentru intervenția echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute, a transmis Centrul Infotrafic.

Potrivit informațiilor transmise de Agerpres, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a anunţat că două persoane ar avea nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentului.

La fața locului au intervenit de urgență o autospecială de pompieri și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Știre în curs de actualizare. Revenim cu informații.

Te-ar mai putea interesa și: „Închideți toate ferestrele din casă” le recomandă IGSU bucureștenilor și persoanelor care locuiesc în județele aflate sub cod portocaliu de vânt

Cookies