Carambol la ieșirea din București. Un puști începător care mergea cu viteză pe pod a pierdut controlul mașinii

28 iun. 2022
1960 Afișari
Carambol la ieșirea din București. Un puști începător care mergea cu viteză pe pod a pierdut controlul mașinii
Carambol la ieșirea din București. Un puști începător care mergea cu viteză pe pod a pierdut controlul mașinii. Sursa foto: Captură/ Antena3

Carambol cu trei mașini, noaptea trecută, la ieșirea din București. Un șofer începător a circulat cu viteză și a pierdut controlul volanului. Autoturismul în care se afla a intrat în plin în altă mașină care staționa pe marginea drumului, apoi a ricoșat în alta care circula regulamentar. O femeie a fost rănită grav și a ajuns la spital.

Carambol la ieșirea din București

Accidentul s-a produs luni noapte, în jurul orei 23:00, pe DN6 Pod Bragadiru, peste DNCB. Șoferul începător, în vârstă de 19 ani, circula cu viteză și a pierdut controlul volanului. A intrat în plin într-o mașină care staționa regulamentar pe marginea șoselei.

Șoferul, în vârstă de 42 ani, se îndrepta spre casă (Zimnicea) și era însoțit de soție și cei doi copii. Aceștia se opriseră la o brutărie aflată pe Șoseaua Alexandriei. Ei nu au mai apucat să ajungă în brutărie.

O altă mașină a intrat în mașina lor, apoi a ricoșat într-un alt autovehicul care circula regulamentar.

„Nu suntem din localitate, hai mă să luăm un covrig… şi covrig a fost! mai bine nu mai opream. şi ne-a făcut zob, bine că nu a omorât copiii”, a declarat bărbatul din Zimnicea, implicat în accident, potrivit observatornews.ro.

Potrivit martorilor, șoferul care a provocat accidentul ar fi avut o viteză mare și s-ar fi luat la întrecere cu o altă mașină.

Cu toate acestea, conducătorul auto vinovat a negat acuzațiile.

O femeie care se afla pe trotuar a avut nevoie de îngrijiri medicale

O mașină a ricoșat și a lovit o femeie care se afla pe trotuar.

O ambulanță care trecea prin zonă a oprit la locul accidentului și a acordat îngrijiri medicale victimei. Femeia a ajuns la spital și a fost internată.

„Reporter: Şi pe domna cum ai lovit-o? din ce am înţeles era în afara maşinii…

Şofer vinovat: A fost prinsă la mijloc”, conform sursei citate.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au fost negative.

Conducătorii auto implicați în accident au fost conduși la audieri la sediul Poliției din Bragadiru. Oamenii legii trebuie să verifice imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă și să stabilească cauzele exacte ale accidentului.

Cookies