ARHIVA B365

Carambol cu trei maşini avariate, în Capitală

Potrivit procesului verbal întocmit de poliţişti, marţi seară, în jurul orei 22.10, N. Corina de 33 de ani, din Bucureşti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz pe Şos. Mihai Bravu din direcţia B-dul Tineretului către Calea Vitan.

Când a ajuns în apropierea intesecţiei cu Aleea Păcală, nu a adaptat viteza şi în condiţiile unui carosabil umed a pierdut controlul direcţiei şi a acroşat lateral un autoturism marca Ford, care circula în aceeaşi direcţie de mers, pe banda 2, condus de A. Cristina de 32 de ani, din Bucureşti.

În urma impactului autoturismul marca Ford a fost proiectat pe sensul opus de mers şi s-a tamponat frontal cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de C. Viorel de 44 de ani, din Bucureşti.

„Din accident a rezultat rănirea uşoară a unui minor de 6 ani, pasager în autoturismul Dacia Logan, care de la spital a fost îndrumat la domiciliu, precum şi rănirea uşoară a conducătorilor A. Cristina şi C. Viorel, care, de asemenea, de la spital au fost îndrumaţi la domiciliu”, informează Poliţia Capitalei.

Toţi şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.

Pe numele şoferiţie care a provocat accidentul a fost întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button