Carambol cu patru maşini, în Bucureşti

de:
06 dec. 2011
0 Afișari
Carambol cu patru maşini, în Bucureşti

Potrivit poliţiştilor, luni seara, în jurul orei 20.30, P. Mihai de 69 ani, din Bucureşti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. Uverturii dinspre str. Apusului către str. Virtuţii. Când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 93, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi trafic, situaţie în care a intrat în coliziune cu un autoturism marca Ford, care se afla parcat pe trotuarul din faţa imobilului respectiv.

„Din impact, autoturismul Ford a fost proiectat într-un autoturism marca Dacia, care se afla parcat, iar autoturismul Opel a fost proiectat la rândul său într-un alt autoturism marca Toyota, care se afla pe trotuarul sensului opus de circulaţie, după care s-a oprit în gardul unei societăţi comerciale”, informează Poliţia Capitalei.

Din accident a rezultat avarierea celor patru autoturisme, accidentarea gravă a conducătorului auto P. Mihai, care a rămas internat la spital şi accidentarea uşoară a lui B. Silviu de 49 ani, pasager în autoturismul Opel.

S-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

Cookies