Caracteristicile unui restaurant perfect pentru nunta voastră

de:
20 mai 2019
1 Afișari
Caracteristicile unui restaurant perfect pentru nunta voastră

Gasirea unui loc perfect unde sa aiba loc petrecerea, a unui restaurant care sa reflecte cu exactitate dorintele voastre nu este o sarcina usoara si, de aceea trebuie sa incepeti din timp cautarile. Ca sa stiti ca ceea ce ati gasit reprezinta restaurantul de care aveti nevoie, retineti caracteristicile unui restaurant nunta ideal, prezentate mai jos.

  • Capacitatea salii de eveniment. Este important ca restaurantul sa va ofere o sala pentru evenimentul dvs. care sa fie suficient de incapatoare pentru invitati, astfel ca trebuie sa stiti cu aproximatie cate persoane vor participa la nunta si sa va luati o marja de eroare. Sala nu trebuie sa fie nici foarte mare, daca nu e necesar, dar nici neincapatoare, caci altfel invitatii se vor simti inghesuiti si nu vor fi in largul lor.

  • Forma salii. Trebuie sa tineti cont atunci cand mergeti sa vizualizati salile de evenimente ca acestea sa nu aiba stalpi, coloane sau pereti despartitori care sa obtureze vederea, care sa-i separe cumva pe invitati in diverse zone. Acest lucru ii va deranja caci nu se vor putea bucura pe deplin de petrecere, poate nu vor putea vedea ringul de dans sau alte parti din sala, celelalte mese, invitatii.

  • Tematica nuntii. Acest aspect este esential, asadar in functie de tema pe care o veti alege, decorul salii trebuie sa se potriveasca perfect. Daca optati pentru o nunta eleganta, atunci restaurantul trebuie sa fie unul de 5 stele sau un ballroom, iar in cazul in care tema nuntii voastre este una rustica, traditionala, atunci alegeti o sala care sa reflecte prin décor aceste detalii.

  • Meniul. Acesta este foarte important, caci este detaliul care ii va incanta pe invitati, astfel este recomandat sa alegeti un restaurant care este dedicat in a va oferi un meniu care sa fie atat pe placul dvs., dar si al invitatilor, un meniu diversificat si cu o forma de servire originala si surprinzatoare. Daca ochii si papilele gustative ale invitatilor vor fi satisfacute atunci meniul este unul reusit.

  • Servirea si personalul. Desi acest aspect nu poate fi controlat foarte bine, este important sa stiti ca servirea va fi una ireprosabila si ca personalul restaurantului se va implica in aceea seara pentru ca totul sa fie fara cusur.

  • Dotarile tehnice. Trebuie sa intrebati daca resturantul va asigura un sistem de iluminare si sonorizare corespunzatoare marelui eveniment, in plus este bine sa aflati daca ventilatia si climatizarea functioneaza corect, astfel incat voi si invitatii din acea seara sa va bucurati de tot confortul si sa va distrati in voie, fara probleme.

  • Localizarea restaurantului. Este bine sa va ganditi ca resturantul sa fie accesibil, usor de gasit de toti invitatii si sa asigure suficiente locuri de parcare.

  • Ringul de dans. Acesta trebuie sa fie suficient de spatios, astfel incat invitatii care vor sa danseze sa aiba loc sa se desfasoare in voie. Daca aveti foarte multi invitati si ringul de dans nu este incapator, atunci horele sau alte dansuri de grup vor fi mai greu de executat, participantii vor fi nevoiti sa danseze si prin spatele scaunelor sau chiar sa renunte la dansat.

  • Oferte extra din partea restaurantului. Sunt restaurante care pe langa oferta standard le pregatesc mirilor diverse surprize sau le ofera anumite servicii gratuite.

  • Camere de cazare. Trebuie sa va ganditi daca aveti invitati care vin din alte orase, sa vedeti daca restaurantul are si hotel si va poate garanta camere pentru cazare.

Ca sa fiti organizati si eficienti in planificarea nuntii, atunci va puteti nota in agenda aceste criterii, iar atunci cand mergeti sa vizitati salile de evenimente si discutati cu managerul asigurati-va ca aflati raspunsurile la toate intrebarile. 23h Events este un portal dedicat acestei industrii, misiunea acestora este de a usura modul de comunicare dintre furnizorii pentru nunti si clientii acestora.

Cookies