LA MINE-N CARTIER

Carabinierii au descins vineri la Poliţia Locală a Sectorului 2

Parcul auto al Poliţiei Locale Sector 2 este dotat, începând de vineri, cu nouă autoturisme Alfa Romeo şi cinci microbuze Iveco. Maşinile au fost primite, cu titlu gratuit, din partea prefecturii provinciei Milano din Italia.

„Având motoare de 1900 cmc, putere de 154 c.p., 16 valve şi alimentate cu motorină, noile autovehicule au un consum de combustibil în regim urban mult scăzut faţă de restul autovehiculelor Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 care sunt Dacii Logan cu motoare alimentate cu benzină, fapt care va permite şi o reduce a costurilor de exploatare a parcului auto”, apreciază reprezentanţii administraţiei locale.

Cele 9 autovehicule Alfa Romeo au aparţinut carabinierilor din Milano, fiind fabricate în 2007 şi aflate în stare foarte bună de funcţionare, după cum apreciază autorităţile locale. Maşinile vor completa flota de 30 de autovehicule folosite actualmente de Poliţia Locală Sector 2.

Maşinile au fost donate primarului Neculai Onţanu din partea prefectului provinciei Milano – Gian Valerio Lombardi, eveniment la care a participat şi Tiberiu Mugurel Dinu, consulul general al României în Italia.

Începând din acest an, poliţiştii locali au primit noi atribuţii, printre care şi sancţionarea şoferilor care parchează neregulamentar, a pietonilor care traversează strada prin loc nepermis şi celor care ridică construcţii fără autorizaţie. Vezi pentru ce alte abateri poţi să mai iei amendă de la Poliţia Locală.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button