ARHIVA B365

Captură impresionantă de DROGURI, de la dealerii din Bucuresti

Bărbații avea vârste cuprinse între 27 și 28 de ani. 

In acest scop, urmare a cooperarii procurorilor D.I.I.C.O.T. cu autoritatile judiciare din Belgia si Germania, a fost autorizata o livrare supravegheata privind cantitatea de 12 kg. de cannabis.

Drogurile de risc proveneau din Belgia si erau destinate comercializarii către consumatorii din capitala, la pretul de 60 de lei/gram.

La data de 24 iulie 2013, procurorii DIICOT au efectuat percheziţii domiciliare la locuintele membrilor gruparii, situate in municipiul Bucuresti, ocazie cu care au fost descoperite si ridicate droguri de risc.

În cauza se efectueaza cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic ilicit intern şi internaţional de droguri de risc, prev. de art. 2 al. 1 şi art. 3 alin. 1 din Legea nr. 143/2000.

Invinuitii sunt audiati la sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrala, urmand ca dupa audierea acestora, in cauza sa fie dispuse masurile legale.

Facem precizarea ca faptele invinuitilor sunt analizate prin raportare la dispozitiile art. 66 Cod procedura penala, referitoare la prezumtia de nevinovatie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button