Captură de 381 de kilograme de tutun de narghilea făcută de Poliţia Capitalei VEZI VIDEO

de:
24 nov. 2010
2 Afișari
Captură de 381 de kilograme de tutun de narghilea făcută de Poliţia Capitalei VEZI VIDEO

Poliţiştii bucureşteni de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au efectuat, miercuri, o verificare la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din Sectorul 1, unde au găsit 381 de kilograme de tutun de narghilea de contrabandă, ambalat în 1.450 de cutii de 250 de grame şi 360 de pachete de 50 de grane, având ca ţară de provenienţă Egiptul.

Ca urmare, ”s-a început urmarirea penala sub aspectul savârsirii infractiunilor de contrabanda si detinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fara a fi marcate, peste limita a 1 kg tutun de fumat, faţă de administratorul societăţii C. JALIL de 56 de ani, cetăţean sirian”, se anunţă într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

El s-a ales cu dosar penal şi urmează să fie prezentat Judecătoriei Sectorului 1 pentru a primi mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin neplata accizei si TVA-ului este de 340.000 lei. Cantitatea de 381 kg tutun pentru narghilea a fost ridicată în vederea confiscării.

Cookies