Captură de 1 Mai: polițiștii au prins în centrul Bucureștiului un bărbat cu zeci de plicuri cu droguri asupra lui

02 mai 2024
928 afișări
Captură de 1 Mai: polițiștii au prins în centrul Bucureștiului un bărbat cu zeci de plicuri cu droguri asupra lui
Captură de 1 Mai: polițiștii au prins în centrul Bucureștiului un bărbat cu zeci de plicuri cu droguri asupra lui. Sursa foto: Facebook / Primaria Municipiului București

Polițiștii Capitalei au depistat în ziua de 1 mai în centrul Bucureștiului un bărbat care avea asupra sa 47 de plicuri care conțineau o substanță suspectă, de culoare alb-gălbuie. Acesta a fost reținut de polițiști și a fost dus la Secția de Poliție a Centrului Vechi. Agenții de poliție au depistat în ultimele zile mai mulți traficanți de droguri, ca urmare a sporirii controalelor.

Sporirea controalelor din partea autorităților duce la depistarea unui număr ridicat de traficanți în ultima perioadă în București. Pe data de 1 mai, în timp ce efectuau o patrulă în centrul Bucureștiului, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală a Municipiului București au oprit pentru control un bărbat care a avut un comportament suspect în momentul în care a dat ochii cu ei. Alertați de gesturile sale și de faptul că părea că vrea să fugă, agenții l-au oprit și au efectuat un control de rutină. În urma controlului, polițiștii au găsit nu mai puțin de 47 de plicuri care conțineau o substanță alb-gălbuie, cu consistență suspectă, un ceas, 200 de lei și un telefon mobil.

Posibil traficant de droguri, găsit de polițiști în centrul Capitalei cu 47 de plicuri la el

În urma controlului, suspectul a fost predat de către polițiștii locali agenților din cadrul Secției de Poliție a Centrului Vechi, în vederea continuării cercetărilor.

„Ieri, 1 mai, în timpul unei patrulări, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală a Municipiului București au găsit asupra unui bărbat cu un comportament suspect 47 pliculețe care conțineau o substanță suspectă, de culoare alb-gălbuie, un telefon mobil Samsung, un ceas și 200 lei.
După întocmirea actelor procedurale, persoana a fost predată lucrătorilor din cadrul Secției de Poliție a Centrului Vechi, pentru continuarea cercetărilor.”, se arată în postarea Primăriei Municipiului București de pe Facebook.

În data de 30 martie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au reținut un inculpat, cetățean străin, cercetat pentru trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu. „Măsura a fost luată după ce acesta a fost prins în flagrant în municipiul București în timp ce deținea pentru comercializare, în autoturismul cu care se deplasa, cantitatea de 3 kilograme cocaină (ambalată în trei pachete). De asemenea, asupra sa au fost găsite ascunse în portochelari, două punguțe în care se aflau alte aproximativ 8 grame cocaină.”, au transmis autoritățile.

CITEȘTE ȘI

VIDEO | Parcul Natural Văcărești, un imens șantier: Cele mai frumoase păsări își construiesc „centre rezidențiale”. Lumea lor poate fi văzută într-un tur ornitologic

CMPB, despre locurile de parcare albastre din București: A fost introdusă o opțiune alternativă pentru plata prin SMS

CFR reintroduce după 19 ani trenurile București Nord – Giurgiu. „Personalul” de acum 44 de ani parcurgea mai rapid aceeași distanță

Cookies