Capra Țicnită și pitită prin Domenii. Răsfăț răcoros, colorat și savuros la Mad Goat Coffee Shop

susținut de *IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență. IQOS este destinat exclusiv adulților, care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.
26 iun. 2024
3304 afișări
Capra Țicnită și pitită prin Domenii. Răsfăț răcoros, colorat și savuros la Mad Goat Coffee Shop
Capra Țicnită și pitită prin Domenii. Răsfăț răcoros, colorat și savuros la Mad Goat Coffee Shop | Foto: b365.ro

Situat pe strada Alexandru Constantinescu 41, în zona Domenii, Mad Goat Coffee Shop este locul perfect pentru a te bucura de o cafea de specialitate într-o atmosferă relaxantă. 

De îndată ce pășești pe terasă, ești întâmpinat de o grădină colorată și vibrantă, plină de plante care îți încântă simțurile cu mirosurile lor îmbietoare. Aici, poți savura o cafea delicioasă de la Sloane Coffee Shop, o prăjitorie cunoscută pentru boabele sale de cafea atent selecționate și prăjite.

Capra Țicnită și pitită prin Domenii. Răsfăț răcoros, colorat și savuros la Mad Goat Coffee Shop
Foto: Lucia Buzdugan/B365.ro

Puțin despre povestea cafelei 

Numele „Mad Goat” (Capra Nebună) mă duce cu gândul la povestea cafelei, o veche legendă etiopiană despre descoperirea cafelei. Se spune că, în secolul IX, un păstor de capre pe nume Kaldi a observat că animalele sale deveneau extrem de energice și agitate după ce mâncau boabele roșii ale unui arbust necunoscut. Intrigat, Kaldi a încercat și el aceste boabe și a simțit imediat un val de energie.

Kaldi a dus descoperirea sa la un călugăr dintr-o mănăstire locală, care a preparat o băutură din aceste boabe. Spre surprinderea sa, băutura l-a ajutat să rămână treaz și alert pe durata lungilor ore de rugăciune și meditație nocturnă. Astfel, s-a născut tradiția consumului de cafea, iar povestea caprelor lui Kaldi a devenit o parte esențială din folclorul cafelei.

Despre experiența Mad Goat Coffee Shop

La Mad Goat Coffee Shop, această poveste prinde viață în fiecare ceașcă de cafea. Cafeneaua colaborează cu Sloane Coffee Roastery pentru a aduce în fiecare zi cafea proaspăt prăjită și de cea mai bună calitate. Indiferent dacă preferi un espresso tare, un flat white cremos sau un latte art decorat frumos, cu siguranță găsești ceva să îți placă.

Pe lângă cafea, Mad Goat Coffee Shop oferă o gamă variată de bunătăți artizanale. Poți savura biscuiți, banana bread delicioasă și batoane artizanale, toate preparate cu grijă și atenție la detalii. 

Interiorul cafenelei este micuț și răcoros, oferind un refugiu perfect pentru zilele călduroase de vară. Designul intim și primitor creează o atmosferă plăcută și relaxantă, ideală pentru a petrece timp citind, lucrând sau pur și simplu savurând cafeaua preferată.

Terasa Mad Goat Coffee Shop este locul perfect unde te poți relaxa. Mirosul delicat al florilor din grădină se amestecă armonios cu aroma tentantă a cafelei. Pufii colorați și confortabili te invită să te așezi și să iți savurezi cafeaua într-o atmosferă liniștită și plăcută. Fiecare detaliu este gândit cu grijă pentru a crea o experiență pe care vei vrea sa o repeți.

Am băut cel mai bun espresso tonic

La Mad Goat Coffee Shop am băut cel mai bun espresso tonic din oraș. Espresso tonic este o băutură revigorantă, care combină intensitatea unui shot sau două de espresso cu prospețimea apei tonice. Rezultatul este o băutură efervescentă și ușor amară, cu un echilibru perfect între notele dulci și citrice. Este ideală pentru zilele calde de vară sau pentru momentele când ai nevoie de un boost de energie, dar și de o răcorire instantanee.

Se prepară prin turnarea unui shot de espresso peste un pahar de apă tonică rece, de obicei servit cu gheață și uneori decorat cu o felie de lămâie sau lime. Această combinație inedită a câștigat popularitate rapidă în cafenelele moderne din întreaga lume, devenind un must-try pentru orice pasionat de cafea.

Dacă ajungi în zona Domenii, nu rata ocazia de a vizita Mad Got Coffee Shop. Ia-ți o pauză, savurează-ți cafeaua și bucură-te de clipele petrecute în acest colț de liniște și verdeață.

Alte locuri din spectaculosul Bucharest Coffee Shop prin care am mai fost:

Cookies