Capcana bărbatului

de:
08 mart. 2013
0 Afișari
Capcana bărbatului

Situat pe Str. Ion Ghica, la subsolul Trattoriei Verdi, Mantrap (n.red – în traducere liberă capcana bărbatului) este o locaţie recent apărută pe harta puburilor din Bucureşti. Inaugurat pe 8 februarie, cu un concert al trupei ASHA, pubul chiar este o capcană pentru bărbaţi.

Primul aspect care încântă ochii şi susţine atât denumirea, cât şi logo-ul pubului îl reprezintă ospătăriţele. Tinerele, cu decolteul roşu, aidoma siglei (un sutien roşu cu zimţi care imită o capcană), şi, uneori, generos, i-au determinat pe clienţi să întoarcă privirile, chiar dacă mulţi dintre cei prezenţi în pub erau însoţiţi de partenerele lor. Toate fetele, suple şi chipeşe, păreau luate de la un casting pentru o reclamă la sutiene cu push-up şi îmbrăcate după moda barurilor bavareze pentru a stârni apetitul bahic şi fanteziile bărbaţilor prezenţi în pub.

Deşi numeroase, ospătăriţele au reuşit totuşi cu greu să facă faţă la început aglomeraţiei din pub. Din acest motiv, comanda de băuturi a ajuns la masă după mai bine de 10 minute, însă, având în vedere faptul că în alte localuri comanda ajunge foarte târziu,  chiar şi atunci când sunt locaţiile sunt goale, am trecut repede cu vederea peste acest aspect.

Ceea ce m-a uimit, însă, a fost numărul mare de clienţi prezenţi într-un pub deschis de numai trei săptămâni, la subsolul unei tratorii de la Universitate. Cum locaţia e la o oarecare distanţă de Centrul Vechi, m-am gândit că bucureştenii care au ales să-şi petreacă seara în Mantrap au venit aici datorită concertului trupei ASHA. Vreme de aproape două ore, băieţii au avut o prestaţie live foarte bună, încântând publicul feminin cu numeroase melodii numai una şi una.

Pe lângă fetele frumoase, pubul avea şi un meniu apetisant, cu câteva sortimente culinare care arătau bine. Astfel, nu am putut rezista tentaţiei şi mi-am comandat, la recomandarea prietenei mele, beef stew. Chiar dacă denumirea nu m-a atras foarte mult, acest sortiment culinar mi-a depăşit cu mult aşteptările. Carnea de vită înăbuşită în sosul de roşii picant, cu ardei graşi şi ardei iuţi, mi-au transformat gura într-o torţă aprinsă, însă, în ciuda condimentelor, nu m-am putut abţine să nu mă bucur de beef stew-ul meu până la ultima înghiţitură. Prietenul meu îşi comandase quesadilla, care părea mai puțin atractiv.

Pubul poate primi, însă, o bilă neagră din cauza instalaţiei de climatizare, care nu funcţionează la parametri optimi, ci doar la un nivel foarte scăzut, ori foarte ridicat, generând un oarecare disconfort, în rândul clienţilor care vor să stea departe de scaune şi să danseze.

După ce am zăbovit câteva ore, la final, când a ajuns nota de plată, am rămas puţin impresionată fiindcă nota părea ceva mai subţire faţă de cea pe care o primeşti pentru aceleaşi produse la doar o aruncătură de băţ, în Centrul Istoric. Beef stew-ul are preţul de 35 lei, cheese cake-ul se vinde cu 12 lei, porţia de pui picant costă 15 lei, un pahar de 40 ml de whiskey J&B sau Jack Daniel’s are preţul de 12 lei, un pahar de whiskey Chivas Regal costă 16 lei, o cutie de Red bull are preţul de 12 lei, iar o porţie de quesadilla se vinde cu 13 lei.

Cookies