SMART CITY

Cantine studenţeşti ieftine. Unde se mănâncă ieftin şi bine, în Bucureşti

Una dintre cele mai căutate cantine din Bucureşti în care studenţii pot mânca ieftin şi bine este cea care aparţine Academiei de Studii Economice (ASE). Cantina se numeşte Moxa şi este destinată în special studenţilor din cadrul ASE, fiind nevoie, de cele mai multe ori, să arăţi legimitaţia înainte de a intra. Preţurile sunt foarte mici, iar studenţii pot mânca pe săturate cu 13 lei, atât cât costă un meniu. Aici studenţii pot mănânca ciorbă de pui, de lugume sau de fasoale, cartofi ţărăneşti, piure sau orez alături de un preparat delicios. Şniţelul de pui, pieptul de pui la grătar, friptura de porc pe plită sau pârjoalele moldoveneşti sunt cele mai căutate de studenţi, potrivit adevarul.ro. Cantina este deschisă în timpul săptămânii între orele 12.00 – 16.00 şi 17.00 – 19.00.

O altă cantină care se clasează pe lista celor mai bune cantine din Bucureşti este cea din cadrul Facultăţii de Drept. Cantina Mihail Kogălniceanu, aşa cum se numeşte, se află în aceeaşi curte cu Facultatea de Drept şi este foarte cunoscută printre studenţi. Aici preţurile pornesc de la 1 leu pentru o salată de gogonele cu mărar, ajungând până la puţin peste 6 lei pentru 120 g de gordon bleu. De asemenea, cei care vor să mănânce o ciorbă de aici trebuie să scoată din buzunar în jur de 4,5 lei, în timp ce pentru o supă de roşii aproape 3 lei. În ceea ce priveşte desertul, preţurile sunt destul de mici. O gogoaşă cu ciocolată costă 1,70 lei, în timp ce un ştrudel cu brânză de e 3,20 lei.

Cantina este deschisă de luni până vineri. De luni până joi programul de funcţionare este următorul: 11.30 – 17.00, 18.00 – 19.00, în timp ce vineri cantina este deschisă doar în intervalul orar 11.30 – 17.00.

O altă cantină celebră în rândul studenţilor este cea de la Politehnică. Aici, cei care vor să se bucure de mâncare gătită şi ieftină pot alege din meniul oferit de reprezentanţii cantinei. Spre exemplu, pentru o ciorbă studenţii trebuie să scoată din buzunar între 3 şi 4 lei, în vreme ce pentru o porţie de cartofi prăjiţi trebuie să plătească puţin peste 2 lei, iar pentru un şniţel 4 lei.

Continuarea pe adevarul.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button