ARHIVA B365

Cântăreața Cristina Rus, adusă la sapă de lemn, de la zecile de milioane ale soțului

O anchetă amplă a descoperit că Bîlteanu, deţinătorul unui loc confortabil în topul bogaţilor României, face parte dintr- un grup care a creat un prejudiciu de 15.000.000 de euro prin devalizarea SIFurilor (Societăţi de investiţii financiare).
Imediat, afaceristul a fost dus la audieri, reţinut pentru 24 de ore şi, ieri, toate bunurile lui au fost puse sub sechestru, anunță Libertatea.

Penthouse-ul din Pipera, de jumătate de milion de euro, în care îşi creşte cei doi copii, nu mai este al ei, nici Range Roverul ultimul model primit de la soţul ei cel atent, nici banii, nici acţiunile, nici terenurile, nimic! Şi de parcă nu ar fi fost destul, aseară, Bîlteanu şi tatăl lui au fost prezenţi în faţa unui complet de judecată al Curţii de Apel Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile (instanţa nu luase, încă, o decizie, până la ora închiderii ediţiei noastre).
Ruină totală, în numai 24 de ore, pentru cântăreaţa blondă care credea că l-a apucat pe Dumnezeu de un picior. Potrivit apropiaţilor Cristinei Rus din vremea când muzica îi ţinea de foame, idealul ei amoros a fost să întâlnească un bărbat puternic, bogat, care să aibă grijă de ea.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button