BAZAR

Când încep Vocea României, Românii au Talent şi Las Fierbinţi, la ProTV

Sfarsitul verii aduce un nou inceput pentru unul dintre cele mai mari show-uri de televiziune din Romania, Vocea Romaniei. Loredana, Smiley si Marius Moga vor rivaliza cu Tudor Chirila in cursa pentru a descoperi „Vocea Romaniei”, anunta stirileprotv.ro.

Noutati se anunta si la MasterChef, acolo unde cel mai tare cooking show din Romania va avea trei jurati noi. Patrizia Paglieri, Florin Scripca (Chef FOA) si Adrian Hadean vor servi publicului o portie dubla, emisiunea fiind difuzata din 15 septembrie de doua ori pe saptamana.

Serialul care a revolutionat comedia in Romania revine si el din octombrie. Noul sezon din Las Fierbinti debuteaza pe 2 octombrie, cu doua episoade in fiecare saptamana. In acelasi timp, Catalin Maruta se muta in „kilometrul zero” al lumii mondene si va dezvalui toate noutatile din showbiz.

Show-ul de divertisment cu cele mai mari audiente din istoria masurata a televiziunii revine in primavara lui 2015. Preselectiile pentru Romanii au talent au inceput deja in aceasta toamna in mai multe orase din toamna.

Romanii care nu si-ar permite niciodata sa spere la o viata mai buna vor vedea cum casele lor se transforma intr-unele de vis la Extreme Makeover – Home Edition, un nou proiect ce va fi difuzat in fiecare zi de miercuri.

Europa League, competitia in care echipele din Romania si-au trait cele mai frumoase momente din ultimii ani, continua la ProTV impreuna cu meciurile din Cupa Romaniei.

De asemenea, in toamna acestui an ProTV va difuza si cele mai bune filme din ultimii ani, precum Avatar, Escape Plan, RED 2, Riddick sau Legendele lui Hercule.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button