ARHIVA B365

Canotoarea INCENDIATĂ de soţul ei A MURIT la spital

Pe 19 iulie, soţul fostei canotoare, Gabriel Albu, s-a oprit, la ieşirea de la serviciu, într-un local în care a consumat mai multe beri. Ajuns acasă, el s-a certat cu tânăra canotoare, nemulţumit că părinţii ei refuzau să le facă acte pe casa în care locuiau. Iniţial, bărbatul a ameninţat că dă foc casei, dar s-a răzgândit în doar câteva clipe. Astfel, el a stropit-o pe femeie cu benzina din canistra pe care o folosea pentru scuterul pe care îl conducea şi a declanşat o brichetă, femeia arzând ca o torţă în faţa sa. Casa a fost, de asemenea, cuprinsă de flăcări, în timp ce bărbatul a fugit, informează rtv.net.

Oana Albu a fost transportată cu un elicoper SMURD la Bucureşti, unde medicii au mai putut doar să-i prelungească agonia. Femeia s-a aflat în comă indusă, însă medicii nu a putut să intervină chirurgical din cauza gravităţii arsurilor, care au acoperit peste 70% din suprafaţa corpului.

Fostă campioană naţională la canotaj, Oana Albu a renunţat la activitatea competiţională tocmai pentru a-şi întemeia o familie, fără să-i treacă vreo clipă prin cap că bărbatul căruia i-a dăruit viaţa sa va arde totul într-o clipă de nebunie.

În prezent, Gabriel Albu este arestat preventiv şi va fi pus sub acuzare pentru crimă. El a fost consultat de psihiatri la Spitalul de la Socola, specialiştii stabilind că avea discernământ în momentul în care şi-a incendiat soţia.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button