Caniculă la București: cum va fi vremea în următoarele trei zile

de:
07 aug. 2013
0 Afișari
Caniculă la București:  cum va fi vremea în următoarele trei zile

Miercuri, în Bucureşti, pentru câteva ore la amiază, termometrele vor indica 34…35 de grade la umbră, ziua se anunţă fierbinte, fără urmă de nor şi fără adiere de vânt.

Meteorologii anunţă caniculă pentru joi, când vor fi 35…36 de grade la umbră. Fără fără vânt şi fără nori, doar soare arzător întreagă zi.

în Capitală vineri se anunţă o zi caniculară, cu 35…36 de grade în termometre la amiază, în condiţii de cer senin şi vânt calm.

Sâmbătă, temperaturile scad uşor, însă vorbim în continuare despre vreme călduroasă, local caniculară în vest şi sud-vest, dar numai izolat şi în rest. Iar ziua se anunţă destul de însorită, însă noaptea se adună nori ce aduc averse şi descărcări electrice pe alocuri în vestul şi nord-vestul ţării şi, posibil, izolat, şi în celelalte regiuni. Vântul se înteţeşte în regiunile extracarpatice, dar suflă în rafale şi în timpul ploilor. În aceste condiţii, temperaturile zilei vor fi între 27 şi 37 de grade la scara întregii ţări. Iar în următoarele zile, deşi mai scad puţin, temperaturile încă rămân uşor mai ridicate decât în mod normal pentru această perioada, în special în sudul şi sud-estul ţării. Iar probabilitatea de apariţie a averselor şi descărcărilor electrice va fi mai ridicată în regiunile intracarpatice şi la munte.

Cookies