ARHIVA B365

CANICULĂ ÎN BUCUREŞTI. Temperatura resimţită va fi de 42 de grade la umbră şi 50 de grade la soare

Meteorologii anunţă joi temperaturi de 31 de grade Celsius la umbră şi 40 de grade la soare, termometrul arătând valori cu zece grade mai mari ca la începutul săptămânii, diferenţa reală resimţită fiind de 20 de grade.

„Începând de joi vom avea temperaturi ridicate, de peste 30 grade Celsius, în majoritatea regiunilor din ţara. În Bucureşti, joi vor fi 31 de grade la umbră, 40 de grade la soare. În ceea ce priveşte evoluţia nivelului de temperatură de luni faţă de vineri, la termometru avem 10 grade Celsius dar temperatura reală resimţită este de 20 de grade”, a declarat pentru MEDIAFAX meteorologul Gabriela Băncilă.

ANM anunţă că sfârşitul de săptămână vine cu valori chiar şi de 50 de grade la soare.

„De vineri se instalează canicula în toată ţara şi vorbim aici de maxime de 37 de grade Celsius la umbră, în special în Sudul ţării. Temperatura resimţită în Sudul ţării, la nivelul solului, în Bucureşti, va fi de 42 de grade la umbră şi de 45, chiar 50 de grade Celsius la soare, în mijlocul zilei, când se încinge şi asfaltul. Valul acesta de căldură vine dinspre nordul Africii„, a mai precizat meteorologul.

CITEŞTE ŞI Vreme caniculară în București. PROGNOZA METEO pentru joi, vineri și sâmbătă (16-18 iunie 2016)


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button