CANICULĂ în Bucureşti. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE (6-8 IULIE 2015)

de:
06 iul. 2015
4 Afișari
CANICULĂ în Bucureşti. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE (6-8 IULIE 2015)

VREMEA LUNI BUCUREȘTI

În Capitală, vremea va continua să se încălzească: 16 grade dimineaţa şi 33-34 de grade la amiaza.

ANM anunţă că, în cursul zilei de luni, 6 iulie, vremea va fi călduroasă în toată ţara, caniculară în regiunile vestice şi nord-vestice, unde se vor înregistra frecvent temperaturi maxime de 35…37 de grade, iar indicele de temperatură- umezeală (ITU) va atinge şi depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Vestul ţării este vizat de un COD GALBEN de caniculă.

În zilele de marţi şi miercuri (7-8 iulie), valul de căldură se va intensifica şi se va extinde în toată ţara, inclusiv în Capitală.

VREMEA MARŢI, BUCUREŞTI

În Bucureşti, vremea va fi caniculară marţi, în orele amiezii, când se va înregistra o temperatură maximă de 35…36 de grade, iar disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.

VREMEA MIERCURI BUCUREŞTI

Si MIERCURI vremea va fi caniculară în toate zonele de câmpie şi podiş, iar disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări după-amiaza şi noaptea în nordul şi nord-vestul ţării, unde pe arii restrânse vor fi averse slabe şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat.

Cookies