Canicula din București scurtează programul târgului de adopții de sâmbătă, din Parcul Herăstrău. ASPA: Temperaturile sunt inconfortabile și pentru căței

09 iul. 2024
2120 afișări
Canicula din București scurtează programul târgului de adopții de sâmbătă, din Parcul Herăstrău. ASPA: Temperaturile sunt inconfortabile și pentru căței
Canicula din București scurtează programul târgului de adopții de sâmbătă, din Parcul Herăstrău. ASPA: Temperaturile sunt inconfortabile și pentru căței. Sursa foto: ASPA București/Facebook

ASPA îi anunță pe cei care vor să adopte sâmbătă un blănos că, din cauza caniculei din București, târgul de adopții din Parcul Herăstrău o să aibă un program scurt.

Organizatorii le recomandă bucureștenilor să vină încă de dimineață pentru a cunoaște cățeii.

Canicula scurtează programul târgului de adopții din Parcul Herăstrău

Sâmbătă, 13 iulie 2024, în Parcul Regele Mihai I al României (Herăstrău) are loc un nou târg de adopții, organizat de Primăria Capitalei, prin ASPA București.

Sâmbătă, în București, vor fi 38 de grade Celsius la umbră. Va fi caniculă, iar disconfortul termic va fi accentuat, astfel că ASPA anunță că târgul de adopții din Herăstru are un program redus.

Am decis să reducem durata târgului de adopții pe care îl organizăm sâmbătă, 13 iulie, în Parcul Regele Mihai I al României (Herăstrău), din cauza temperaturilor ridicate care vor atinge valori inconfortabile atât pentru oameni cât și pentru câini, anunță ASPA București într-o postare pe pagina de Facebook.

Astfel, cei care își doresc să adopte un cățel, sâmbătă, la târgul din Parcul Herăstrău, sunt așteptați în intervalul orar 09:00 – 12:00.

Dacă v-ați hotărât să adoptați un câine, veniți încă de dimineață pentru a-i cunoaște, pentru a discuta cu colegii noștri și pentru a încheia actele necesare adopției.

De asemenea, cei care adoptă un cățel trebuie să știe că vor primi și o mulțime de surprize din partea sponsorilor campaniei: MAXI PET România, Pedigree România, Zen Pet Club, Petradar, Starbucks România și Scoala de Educație, Psihologie și Dresaj Canin – Daniel Manea.

Târgul de adopții din Parcul Regele Mihai I al României are loc la intrarea de la Piața Charles de Gaulle.

Amintim că, toată luna iulie, ASPA București desfășoară o campanie de sterilizare și microcipare gratuită a câinilor de rasă comună cu stăpân, dar și o campanie de sterilizare a pisicilor de rasă comună fără stăpân. Citește mai multe aici: O nouă campanie de sterilizări gratuite ASPA pentru câini de rasă comună și pisici fără stăpân. În luna iulie, clinica mobilă ajunge în Sectoarele 2 și 3 | Calendar

Cookies