Candidatura lui Piedone pentru funcţia de consilier, RESPINSĂ de Biroul electoral al Sectorului 4

de:
27 apr. 2016
0 Afișari
Candidatura lui Piedone pentru funcţia de consilier, RESPINSĂ de Biroul electoral al Sectorului 4

Biroul Electoral al sectorului 4 a respins, miercuri, candidatura fostului primar Cristian Popescu-Piedone pentru postul de consilier local.

„Biroul electoral sector 4 a decis scoaterea din lista de candidați la funcția de consilier a domnului Popescu Cristian Piedone. S-a motivat faptul că domnul Piedone, în timp ce se culegeau liste de susținători pe lista de partid (Partidul Puterii Umaniste — n.r.), a fost și candidat independent, prima dată și-a depus candidatura ca independent”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral al sectorului 4, Aneta Cristescu.

Piedone poate contesta decizia în 48 de ore. În schimb, candidatura acestuia pentru funcția de primar a fost admisă, a precizat purtătorul de cuvânt.

Cristian Popescu Piedone s-a înscris din nou pentru cursa pentru Primăria Sectorului 4 pe listele Partidului Puterii Umaniste, însă deschidea și lista de consilieri locali ai aceluiași partid. Biroul Electoral al Sectorului 4 a constatat însă că aceste semnături strânse pentru lista de consilieri generali au fost stânse în perioada în care Piedone era candidat independent.

Marțea trecută, judecătorii au respins candidatura lui Popescu Piedone pe motiv că semnăturile strânse nu erau suficiente, iar acum fostul primar s-a înscris din nou în cursa electorală pentru a deveni edil al Sectorului 4.

Pe de altă parte, la Judecătoria Sectorului 4 se judecă miercuri mai multe contestații privind candidatura lui Cristian Popescu Piedone pentru funcția de primar.

Cookies