Candidatura lui Cătălin Predoiu la Primăria Capitalei, validată de conducerea PNL UPDATE

de:
21 apr. 2016
0 Afișari
Candidatura lui Cătălin Predoiu la Primăria Capitalei, validată de conducerea PNL UPDATE

UPDATE ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat, joi, după şedinţa Biroului Politic Naţional, că liderul PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a fost validat de conducerea partidului şi este în mod ferm, neechivoc, susţinut fără excepţie de toţi membrii PNL.

PNL a parcus pașii procedurali pentru validarea candidaturii la Primăria Generală a domnului Cătălin Predoiu. Cătălin Predoiu este în mod ferm, neechivoc, susținut din interiorul partidului de toți membrii PNL. Este un adversar redutabil pentru PSD pentru că transmite tot ceea ce nu transmite PSD prin cadidaturile sale pentru București: decență, integritate, un proiect, seriozitate. Vom demonstra toate aceste lucruri pe parcursul campaniei electorale”, a declarat Alina Gorghiu.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. PNL Bucureşti a validat candidatura lui Cătălin Predoiu la Primăria Capitalei. ”Sunt onorat de a fi primit acum câteva minute, în unanimitate, votul colegilor din Biroul Politic al municipiului Bucureşti pentru candidatura la primăria Capitalei”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu.

Candidatura sa va trebui să fie validată de comisia de unificare, care se întruneşte în jurul orei 15:00 şi, ulterior, de BPN PNL, programat pentru ora 16:00.

Europarlamentarul liberal Cristian Buşoi, primul candidat propus de PNL pentru Primăria Capitalei, îl va susţine pe Cătălin Predoiu şi, de asemenea, senatorul PNL Teodor Atanasiu, şeful de campanie al celui de al treilea candidat susţinut de PNL, Marian Munteanu.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Cătălin Predoiu este al patrulea liberal nominalizat de către partid, după Cristian Buşoi, Ludovic Orban şi Marian Munteanu. Ultimul şi-a anunţat miecuri retragerea ca urmare a acuzaţiilor venite din partea societăţii civile privind simpatii legionare.

Marian Munteanu a anunţat că renunţă la intenţia de a candida pentru Primăria Generală din partea PNL invocând lipsa unei echipe de candidaţi la primăriile de sector care să-l susţină fără rezerve şi acuzaţiile la adresa sa, pe care le consideră fără temei.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Marian Munteanu a făcut anunţul retragerii în cadrul unei conferinţe de presă, în care a afirmat din nou că acuzele ce i s-au adus sunt nedrepte. În al doilea rând, Munteanu a invocat şi lipsa susţinerii din partea unor candidaţi la primăriile de sector şi a unor lideri din partid care au dat crezare acuzaţiilor sau care s-au demoralizat.

„Din nefericire, această campanie nu a fost întâmpinată de toată lumea aşa cum ar fi trebuit – unii s-au demobilizat, alţii au dat credit unor acuzaţii, s-a ajuns ca primari candidaţi să se desolidarizeze de campania mea (…) În momentul în care această echipă este pusă în primejdie, este datoria mea să acţionez astfel încât sa nu contribui la adâncirea unor disensiuni”, a mai spus Marian Munteanu, care le-a mulţumit membrilor PNL care nu s-au lăsat influenţaţi.
Liderul PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a anunţat, imediat după retragerea lui Munteanu, că este noul candidat al PNL la Primăria Capitalei. „Am decis să îmi asum candidatura pentru Primăria Capitalei (…) Mă angajez în faţa bucureştenilor că voi concura cu toată energia”, a anunţat Cătălin Predoiu.

CITEŞTE ŞI Gabriela Firea, reacţie după retragerea lui Munteanu şi nominalizarea lui Predoiu 

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Liderul PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a anunţat, imediat după retragerea lui Munteanu, că este noul candidat al PNL la Primăria Capitalei. „Am decis să îmi asum candidatura pentru Primăria Capitalei (…) Mă angajez în faţa bucureştenilor că voi concura cu toată energia”, a anunţat Cătălin Predoiu.

Cătălin Predoiu a mai spus că joi va cere PNL votul de încredere pentru această candidatură: „Le cer liberalilor să fie învingători, să învingem din nou, cum am făcut în 2014”.

Cookies