Candidatura avocatului Coltuc, VALIDATĂ pentru funcția de decan al Baroului București

de:
01 apr. 2015
1 Afișari
Candidatura avocatului Coltuc, VALIDATĂ pentru funcția de decan al Baroului București

Avocatul Coltuc a declarat într-un interviu pentru RFI că în acest moment „la nivelul Baroului Bucuresti nu exista nicio initiativa de aparare a avocatilor. Lipsa de comunicare fata de avocati din partea Baroului Bucuresti este cronica.”

Baroul București a publicat pe site-ul propriu lista candidaturilor validate pentru funcția de decan al Baroului București. Lista poate fi consultată AICI.

Marius Vicenţiu Coltuc  a mai afirmat că a candidat la funcția de decan al Baroului București și pentru că „avocatii stagiari sunt supusi rigorilor pietei si nu prea se descurca”. Avocatul Coltuc vrea o avocatura bazata de tehnologie care va reduce costurile si va creste eficienta avocatilor.

Coltuc a mai declarat că își dorește schimbarea majora a legii 51/1995 care este desueta si este pur si simplu copiata dupa modelul francez. „Vreau o avocatura bine facuta ca si si domnul presedinte Iohannis”, a spus avocatul Marius Coltuc.

În curând va fi lansat și site-ul coltucdecan.com unde avocatul Marius Vicenţiu Coltuc își va prezenta programul electoral.

Continuarea pe avocatcoltuc.ro.

Cookies