Când vor fi gata primele apartamente din proiectul rezidenţial Estic Park, situat în sectorul 2

de:
12 oct. 2016
2 Afișari
Când vor fi gata primele apartamente din proiectul rezidenţial Estic Park, situat în sectorul 2

În total, Estic Park este prevăzut să includă aproximativ 1.500 de locuințe, proiectul fiind dezvoltat în patru etape principale, pe durata a 6 ani, notează profit.ro.

Estic Park este amplasat în sectorul 2 din București, la intersecția șoselelor Pantelimon și Dobroești, pe malul lacului Dobroești și este dezvoltat de Eagle Development Estate, companie deținută de Israel Land Development Company (ILDC).

„Am regândit ansamblul și am adăugat numeroase facilitați din dorința de a crea un concept integrat, Estic Park urmând să fie un proiect de referință. În plus, piața rezidențială actuală are fundamente mult mai solide, cererea existentă astăzi fiind mult mai solvabilă comparativ cu anul 2008, accesibilitatea achiziționării unei locuințe noi fiind mai bună”, a declarat Joseph Cohen, președinte ILDC România.

Până la finalizarea întregului proiect vor fi implementate facilități precum amenjarea unei promenade pe malul lacului Dobroești, aflat în imediata vecinătate a Estic Park, o zonă de servicii și spații comerciale (bistro, centru comercial, cafenea), numeroase locuri de joacă pentru copii și facilități pentru activități sportive (pistă de jogging, teren de tenis, skate park).

Estic Park va fi lansat oficial la Târgul Imobiliar Național (tIMOn) care va avea loc în perioada 20 – 23 Octombrie în Piața Constituției. Prețurile de vânzare pleacă de la 44.850 de euro + 5% TVA pentru un studio cu o suprafață utilă totala de 45,1 metri pătrați, de la 53.100 de euro + 5% TVA pentru un apartament cu două camere (57,3 metri pătrați suprafață utilă totala) și de la 70.700 de euro + 5% TVA pentru apartamentele de trei camere (71,8 metri pătrați suprafață utilă totala).

Cookies