ARHIVA B365

Când vor fi GATA primele apartamente din Belvedere Residence, situat în zona Aviaţiei

Belvedere Residences este situat pe Strada Fabrica de Glucoză, în imediata apropiere a clădirilor de birouri situate lângă stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu, proiectul fiind poziționat pe latura nordică a lacului Tei.

Belvedere Development este deținută de Blandon Enterprises Limited, înregistrată în Cipru. În acționariatul firmei au fost până în iunie anul acesta și proprietarii terenului din strada Fabrica de Glucoză, Adrian Ciorobea și Virginica Dumitrescu-Tanți, potrivit profit.ro.

Prima fază a Belvedere Residences include mai multe tipuri de apartamente, de la studiouri duble (53 de metri pătrați suprafață construită) cu prețuri pornind de la 49.300 de euro + 5% TVA, apartamente cu două camere (65 de metri pătrați suprafață construită) cu prețuri pornind de la 60.500 de euro + 5% TVA și apartamente cu trei camere (88 de metri pătrați suprafață construită) cu prețuri pornind de la 79.000 de euro + 5% TVA.

„Belvedere Residences reprezintă o reîmprospătare a întregii zone situate la confluența dintre artera Barbu Văcărescu și cartierul Aviației, nu numai pentru că dă un nou echilibru dezvoltărilor din acestă zonă, ci și pentru că reprezintă o alternativă viabilă de locuire pentru zecile de mii de angajați care lucrează în sutele de corporații din clădirile de birouri aflate în proximitate”, spun reprezentanții Belvedere Developments, dezvoltatorul proiectului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button