ESENTIAL

Când vor fi gata lucrările de modernizare la Spitalul de Arşi. Tudorache: „Nu avem timp să stăm”

„O sa inceapa sa vina constructorul, sa ia masuri, sa faca toate diligentele. E cel care a lucrat si acum doi ani acolo, care a facut sa fie functionale salile de operatii, mergem pe aceeasi firma, nu stiu numele firmei, e cea de acum doi ani. E un contract cadru vechi din 2014. Trebuia sa o rezolvam repede, nu aveam timp sa stam„, a declarat Dan Tudorache pentru News.ro.

Lucrarile sunt estimate la un pret de 250.000 de euro, iar primarul vrea ca, in maxim doua luni, sa fie finalizate si sa se redeschida cat mai repede sectiile de la Spitalul Clinic de Urgenta Chiurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti.

Vreau cat mai repede, e cineva in permanenta de la Primarie care sta pe capul lor sa urgenteze tot. Vreau sa ma incadrez in termenul de doua luni daca Ministerul Sanatatii nu doreste altceva acolo ca tot aud tot felul de zvonuri si de-aia ma si intalnesc cu ministrul Sanatatii„, a mai spus Tudorache.

Tudorache spune ca vrea sa se lamureasca daca Ministerul Sanatatii doreste o lucrare de mai mare anvergura in cladirea spitalului sau daca intentioneaza sa pastreze acceasi configuratie.

CITEŞTE ŞI Piaţa Amzei va fi REDESCHISĂ şi va avea exclusiv producători români


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button