Când vor fi despăgubiţi bucureştenii care şi-au găsit maşinile avariate de viscol, în Sectorul 4

de:
02 feb. 2016
0 Afișari
Când vor fi despăgubiţi bucureştenii care şi-au găsit maşinile avariate de viscol, în Sectorul 4

Şoferii din Sectorul 4, care şi-au găsit maşinile avariate în urma viscolului de la începutul lunii ianuarie, vor putea primi despăgubiri de la Primărie după aprobarea bugetului local din acest an, anunţă administraţia locală. Pentru a intra în posesia banilor, aceştia trebuie să se adreseze în scris Poliţiei Locale Sector 4. 

CITEŞTE ŞI Lemnele de la arborii prăbuşiţi de viscol, acordate familiilor cu venituri reduse din Sectorul 4

Lemnele strânse în urma toaletării arborilor prăbuşiţi de viscol au fost acordate familiilor cu venituri reduse din Sectorul 4 care folosesc sobe cu lemne pentru încălzire.

În plus, administraţia locală a anunţat că a fost demarată o amplă campanie de strângere de semnături, care susţine extinderea la nivel naţional a deciziei de despăgubire a proprietarilor de autovehicule, în situaţia în care acestea sunt avariate pe domeniul public în urma unor calamităţi naturale.

Decizia a fost adoptată deja la nivelul Sectorului 4, la ultima şedinţă de Consiliu Local, primarul Daniel Băluţă fiind împuternicit privind încheierea cu o societate de asigurări a unei poliţe de răspundere civilă faţă de terţi, pentru acoperirea prejudiciilor cauzate de fenomene meteorologice neprevăzute. 

„La nivelul Sectorului 4, am adoptat deja hotărârile prin care vom acorda despăgubiri proprietarilor autovehiculelor avariate de copacii prăbuşiţi în urma viscolului de la începutul lunii ianuarie a.c. Cred că este o iniţiativă care vine în sprijinul oamenilor şi de aceea, consider oportună extinderea aplicării ei atât la nivelul întregii Capitale, cât şi la nivel naţional. De aceea am gândit o campanie de strângere de semnături, pe care ulterior le vom depune în Parlament, alături de solicitarea noastră către senatori şi deputaţi, de a prioritiza interesul cetăţenilor prin adoptarea unui act normativ care să reglementeze modalitatea acordării despăgubirilor de către toate autorităţile locale”, a declarat Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4. 

Cookies