Când vine, totuși, primăvara, ieșim la vâslit pe lacurile din București. ALPAB cumpără noi bărci și hidrobiciclete pentru lacurile Herăstrău și Floreasca

04 apr. 2023
482 Afișari
Când vine, totuși, primăvara, ieșim la vâslit pe lacurile din București. ALPAB cumpără noi bărci și hidrobiciclete pentru lacurile Herăstrău și Floreasca
Când vine, totuși, primăvara, ieșim la vâslit pe lacurile din București. ALPAB cumpără noi bărci și hidrobiciclete pentru lacurile Herăstrău și Floreasca. Sursa foto: Facebook/ Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti

Sezonul cald e atât de aproape, dar totuși atât de departe. Administrația Lacuri Parcuri și Agrement București (ALPAB) anunță că urmează să cumpere noi bărci și hidrobiciclete pentru lacurile Herăstrău și Floreasca.

PS La ora scrierii acestui articol, plouă cu găleata în București și suntem siguri că putem ieși la vâslit pe străzile inundate.

ALPAB cumpără noi bărci și hidrobiciclete pentru lacurile Herăstrău și Floreasca

Vine sezonul cald, iar pentru a veni în întâmpinarea cererii publicului doritor de agrement nautic, Administrația Lacuri Parcuri și Agrement urmează să reînoiască parcul de nave de transport persoane, adecvate condițiilor de navigație specifice Lacurilor Herăstrău și Floreasca, transmite ALPAB într-o postare pe Facebook.

Încă de acum 5 ani, din cauza uzurii avansate, ALPAB a scos din uz hidrobicicletele. Din acest motiv, instituția anunță că va cumpăra 25 de ambarcațiuni de agrement dotate cu pedale. Bucureștenii le vor putea folosi pe lacurile administrate de ALPAB.

Totodată, se vor cumpăra și 25 de bărci cu rame (ambarcațiune de agrement cu tracțiune umană) care vor asigura buna desfășurare a activităților de agrement, pe timpul sezonului cald.

Achiziția se va realiza pe două loturi, anunță Administrația Lacuri Parcuri și Agrement București.

  • pentru primul lot: ambarcațiuni de agrement cu pedale (hidrobiciclete) – 25 de bucăți;
  • pentru al doilea lot: bărci cu rame (ambarcațiune de agrement cu tracțiune umană) – 25 de bucăți.

Instituția invită toate firmele interesate să participe la procedura de achiziție publicată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Pe SEAP pot fi accesate și documentele de atribuire.

Invităm toti operatorii economici interesați să participe la procedura de achiziție publicată pe SEAP unde pot accesa și documentația de atribuire, a conchis ALPAB.

Cookies