ARHIVA B365

Când va fi finalizat PASAJUL de la Piaţa Sudului. Primarul Capitalei a verificat stadiul lucrărilor

La două luni de la termenul iniţial de predare, lucrările sunt realizate în proporţie de 40 la sută%, iar, de sâmbătă, în zonă a mai fost închisă o bandă de circulaţie.

Primarul Răzvan Sava a vizitat şantierul, sâmbătă, când au fost impuse noi restricţii de circulaţie în zonă.

„Eu vreau să respecte, de asta o să-mi intensific şi prezenţa aici în şantier, o să vin din ce în ce mai des, avem o legătură directă cu antreprenorul. Deja aici suntem în penalizări, în nerespectarea termenelor, sper ca până la 30 iunie să se finalizeze astfel încât circulaţia să se reia în zona asta„, a spus Răzvan Sava.

După ce, sâmbătă, au fost blocate breteaua de circulație și trotuarul aferent de pe Calea Văcărești (între Str. Mărţişor şi Şos. Olteniţei) – sensul de mers spre B-dul C-tin. Brâncoveanu – pentru efectuarea unor lucrări de amenajare a zonei pietonale, circulaţia în zonă s-a îngreunat şi se aşteaptă ca, în zilele lucrătoare, traficul să fie şi mai aglomerat.

CITEŞTE ŞI EXCLUSIV. Stadiul lucrărilor la Pasajul de la Piața Sudului. De ce a pierdut Primăria banii europeni 

„Este restricţionată, cum a anunţat şi Primăria, Calea Văcăreşti, de la trei benzi s-a ajuns la două benzi, ca să putem executa breteaua nouă, paralelă cu intrarea în pasaj„, a spus Grigorie Verenciuc, director de proiect, citat de digi24.ro

„Pentru a fluidia zona, suplimentăm şi numărul de echipaje de la Poliţia Locală”, a adăugat primarul general interimar.

Lucrările de la Piaţa Sudului au început în august 2014. Constructorii spun că întârzierile au fost provocate, în cea mai mare parte, de nişte cabluri subterane care nu apăreau în hărţile Primăriei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button